Headlines

Comments

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Συνεχίζεται η 7η αγωνιστική της Α Έβρου με σπουδαία παιχνίδια !!
Αναμφίβολα τα μάτια όλων θα είναι στο γήπεδο της Άνθειας καθώς η Ένωση υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας  Θράκη Φερών. 
Η  Θράκη Φερών με 16 βαθμούς δοκιμάζεται στην καυτή έδρα της Άνθειας που φέτος  έχει μόλις 6 βαθμούς, η ομάδα του Τάκη Λαμπίδη  θέλει τη νίκη για να παραμείνει μόνη της στην πρώτη θέση  και να  διατηρήσει τον αέρα της βαθμολογικής διαφοράς.
Η Ένωση έως τώρα μετράει μια  νίκη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, όμως αυτό δεν λέει απολύτως τίποτε καθώς η Ενωση  είναι πάντα μια δυνατή ομάδα  και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέσα έξω. 

Ο δεύτερος με 13 βαθμούς Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν θα αντιμετωπίσει λογικά κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Απαλό.
Η Νίκη Απαλού έχει 4 βαθμούς κέρδισε εντός την ουραγό ΑΕΚΛ (3-0) ,μια σπουδαία ισοπαλία εντός με την ΠΑΕ Νίψας (0-0) ,ήττα εντός με Ιπποκράτη(0-2), ήττα εκτός με Έβρο Σουφλίου (4-1), ήττα εκτός με Ποντιακό(3-0).
Ο Ορέστης Ορεστιάδας με 12 βαθμούς στην τρίτη θέση καλείτε να περάσει αλώβητος και από την Νίψα εάν θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.
  Η ΠΑΕ Νίψας είναι δύσκολη αντίπαλος ειδικά στα  εντός έδρας παιχνίδια  δεν έχει ηττηθεί  φέτος,  έχει μια νίκη(ΠΟΝΤΙΑΚΟ) και μια ισοπαλία (0-0) ΦΕΡΕΣ, επίσης στην έδρα της έβγαλε νοκ άουτ από τον θεσμό του κυπέλλου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και έχει  μία ήττα  εκτός (5-0) ΕΘΝΙΚΟ και δυο ισοπαλίες εκτός με (0-0)ΑΠΑΛΟ ,(1-1) ΑΝΘΕΙΑ.
Ο τέταρτος της βαθμολογίας με 11 βαθμούς  Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει τρία χιλιόμετρα μακριά από την έδρα του ,στο γήπεδο της Κορνοφωλιάς τον ουραγό της βαθμολογίας , Αθλητική Ένωση  Κορνοφωλιάς Λυκόφης που μετά την  ξαφνική παραίτηση του Γιάννη Αναστασιάδη  παραμονές του αγώνα με το Εθνικό για την δεύτερη αγωνιστική από την τεχνική ηγεσία, δεν μπορεί να συνέλθει ως ομάδα όπου μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες.
Με τους παίκτες  του Πασχάλη Σταματάκη  να έχουν σταθερή απόδοση φέτος ,θα κατέβουν στο γήπεδο ως το απόλυτο φαβορί  και   αποφασισμένοι  να πάρουν το τρίποντο ώστε να παραμείνει η ομάδα  στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα .
Ο Άρδας Καστανεών που έχασε την δυναμική του πολύ νωρίς φιλοξενεί τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης που με τη σειρά της η ομάδα της Αλεξανδρούπολης  ψάχνει την ευκαιρία να τσιμπήσει  το διπλό ώστε να πάρει ψυχολογία η ομάδα για την συνέχεια!       

7η αγωνιστική

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ-ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ
ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ-Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣΛΥΚΟΦΗΣ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ-ΟΡΕΣΤΗΣ

ΡΕΠΟ Α.Ο.ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ




Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by