ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ!!


Στη δημοσιότητα από την ΠΑΕ Ποντίων τα έγγραφα της δικαστικής Επιτροπής Εφέσεων με τα οποία καλούνται για εξηγήσεις διαιτητές και ΕΠΣ Θράκης.
Κάθε κατεργάρης στο εδώλιο..!!!!
Τελικά πολλά κεφάλια θα πέσουν στην υπόθεση εκεί στην ΕΠΣ Θράκης, με την δικαιοσύνη  να καλεί τον διαιτητή Δρακίδη Ιωάννη να εξετασθεί ως μάρτυρας ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον αγώνα κυπέλλου 8-10-2017  ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ όπου τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ποντίων για την εμβληματική φανέλα και κατακυρώθηκε υπέρ του Πανθρακικού ,επίσης την ΕΠΣ Θράκης  να παρουσιάσει έγραφα , βεβαίωση  από το οποίο να προκύπτει πότε τέθηκε σε γνώση στο σωματείο (ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ)  ότι αρνείται την χρήση της  στολής για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
  
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων  κος Σκουτέρης Δημήτριος έστειλε έγγραφο προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κο Γραμμένο Βαγγέλη και τον ενημερώνει ότι το εκκαλόν  σωματείο (ΠΑΕ Ποντίων) προφορικά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης  προβλήθηκε ο ισχυρισμός ο οποίος περιλαμβάνεται και στο υποβληθέν έγγραφο υπόμνημά του , ότι και άλλη ομάδα -σωματείο υπαγόμενη στην ίδια ΕΠΣ η οποία φέρει το όνομα "πρώην Τουρκική Ένωση Ξάνθης και νυν Αθλητική Ένωση Ξάνθης" φέρει ως έμβλημα της ποδοσφαιρικής της ομάδας το οθωμανικό ρολόι με βαθύ πορφυρό χρώμα , ως ρολόι της Ξάνθης , σταματημένο στην ώρα 9:05 που είναι ιερή ώρα για την Τουρκία , αφού ο τούρκος ηγέτης Κεμάλ Ατατούρκ , απεβίωσε κατά την ώρα αυτή.
  Επίσης ότι η εν λόγω ποδοσφαιρική ομάδα χρησιμοποιεί την προπεριγραφείσα  "φορεσιά" συστηματικά και ανεμπόδιστα σε όλες τις αθλητικές συναντήσεις της ΕΠΣ διότι δεν έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής οποιαδήποτε καταγγελία σε βάρος της.
 Επειδή δεν μπορώ μετά βεβαιότητας να γνωρίζω εάν όντως  συμβαίνει το παραπάνω,το οποίο τέθηκε υπόψη μου και υπόψη των υπολοίπων μελών της Επιτροπής Εφέσεων και συνιστά σε περίπτωση  που είναι ακριβές  παράνομη και ελεγκτέα συμπεριφορά  του συγκεκριμένου συλλόγου , παρακαλώ αφού ενημερωθείτε  προσωπικά για την ακρίβεια των αναφερομένων από τον εκκαλούντα αθλητικό σύλλογο , να με ενημερώσετε εγγράφως , όπως επίσης και τις ενέργειες στις οποίες θα προβείτε προκειμένου να αρθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Αθήνα 8 Νοεμβρίου 2017               
  
                                              Δείτε τα παρακάτω έγγραφα


ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ.....ΑΥΤΗ Η ΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ=ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ......ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ...



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια