Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στο δημοτικό στάδιο Σουφλίου "Δημήτρης Μπακιρτζής" ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε  την δυνατή Ένωση Άνθειας Αριστείνου στα πλαίσια του πρωταθλήματος  της 4ης αγωνιστικής  Ά Έβρου.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες αγωνίστηκαν ανοιχτά με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι.
Τέρματα δεν σημειώθηκαν, όμως και στις δύο εστίες δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες με αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό να υπάρχει ενδιαφέρον!!
Διαιτητής στη συνάντηση ο Σουβαράς Χαρίτος με πρώτο βοηθό τον Βασιλόπουλο και δεύτερο τον Γεωργακούδη.......... η τριπλέτα τα πήγε Άριστα!!
                  Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι ..

 


ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ,ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ,ΜΥΣΙΟΥΔΗΣ,ΠΑΤΕΛΗΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,ΡΑΛΛΗΣ ΤΟΛΗΣ,ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (27΄ΛΑΖΙΔΗΣ),ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ,ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ(68΄ΒΑΣΒΑΝΗΣ)

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤ:ΚΩΤΣΙΟΥ, (63΄ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ),ΣΟΥΛΑΚΑΚΗΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΑΠΟΤΑΣ,ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ,ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ(85΄ΜΙΧΑΛΤΣΙΔΗΣ),ΜΑΛΤΕΖΟΣ,ΜΙΧΟΥΔΗΣ,ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (65΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ),ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ,ΚΑΒΑΤΖΙΚΙΩΤΗΣ( 76΄ΤΕΡΖΗΣ).

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!