ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ELITE ROUND ΤΟΥ EURO U19


Η Εθνική Νέων με βασικό τον Εβρίτη αμυντικό της Ξάνθης ποδοσφαιριστή Παπάζογλου Δημήτρη   προκρίθηκε στην Elite Round του Euro U19 επικρατώντας με ανατροπή της Ρωσίας 2-1 στο Γεντί Κουλέ, τερματίζοντας δεύτερη στον 10ο προκριματικό όμιλο.
H Εθνική που ήθελε μόνο νίκη μπήκε στον αγώνα από το 21΄με γκολ του Τικιζιάν 0-1  να κυνηγά  το ακατόρθωτο ,που κατάφερε να βγάλει τρομερή αντίδραση να βγάλει ψυχή και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση!!
Μετά από πίεση κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 45΄ μετά από χέρι αμυντικού των Ρώσων εντός περιοχής , το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο γκολκίπερ της Εθνικής Μάριος Σιαμπάνης όπου πραγματοποίησε το 1-1!!!
Στο δεύτερο ημίχρονο  οι Νέοι μας έπαιζαν τη Ρωσία στο μισό γήπεδο  με αποτέλεσμα στο 77΄η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Γκούμα ο Εμμανουηλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Ρώσων και το εθνικό μας συγκρότημα στην ELITE ROUND!!!

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Καμπέτσης, Ξενητίδης (75' Γκιούσης), Κωστανάσιος, Μελιόπουλος, Δημητρούλας (57' Εμμανουηλίδης), Δουβίκας (80' Νταλακούρας), Ταμπάς

Ρωσία (Αλεξάντρ Γκρίσιν): Λομάεφ, Γκολούμπεφ (46' Μουσάεφ), Μποροντίν, Γκορσκόφ, Ουτκίν, Ντιβέεφ, Κακόεφ, Εβγκένιεφ, Τσιπτσένκο (64' Ρουντένκο), Τικνιζιάν, Κισέλεφ (38' Σουλεϊμάνοφ)
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.