ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΡΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ,είναι πιθανή η αξιοποίηση του γνωστού και έμπειρου Εβρίτη γυμναστή και Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου κ. Παπαπαντελή Νικήτα, ενόψει του νέου αναπτυξιακού σχεδιασμού των μικρών εθνικών ομάδων από την ΕΠΟ. μετά την πρόσληψη μάλιστα του Θεόδωρου Ελευθεριάδη, ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ15, ενός ανθρώπου που γνωρίζει καλά τις γνώσεις , το ήθος και τις δυνατότητες του κ, Παπαπαντελή.
Ο κ. Παπαπαντελής έχει εργαστεί επί σειρά ετών στη Γ' και Δ' Εθνική κατηγορία (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ. ΑΛΕΞ. ΟΡΦΕΑΣ, ΠΑΕ ΘΡΑΚΗ) και σε ομάδες τοπικής κατηγορίας του Νομού Έβρου(ΠΟΝΤΙΑΚΟ, ΝΙΨΑ , ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ),  έχοντας την ευθύνη της εκγύμνασης των παικτών, συνεργαζόμενος με γνωστούς προπονητές ( ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ, ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ, ΓΑΪΤΑΝΟΣ, ΕΣΠΙΝΟΖΑ, κ.α). 
Είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και συντονίζει με ιδιαίτερη θέρμη και μεράκι το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, μεταξύ των ακαδημιών στον Νομό Έβρου. 
Την φετινή αγωνιστική περίοδο ασχολείται με την εκγύμναση των νεαρών και ιδιαίτερα ταλαντούχων παικτών του ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ, που εντυπωσιάζουν στο τοπικό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. 

Επιμέλεια: panos Thrakiotis
 e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια