Headlines

Comments

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ 02΄ ΚΑΙ ΣΤΟ 51΄ ΑΚΡΙΤΑΣ -ΔΟΞΑ 0-2 (ΦΩΤΟ +ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ακρίτας πάλεψε το ματς είχε την κατοχή σε ολόκληρο το παιχνίδι ,όμως η Δόξα Δόξας είχε σε καλή μέρα τον εορτάζοντα Λάζαρο Παπαδόπουλο βρήκε δίχτυα δυο φορές και σκότωσε τον Ακρίτα Δαδιάς μέσα στην έδρα του και παρέμεινε  μόνος δεύτερος να ακολουθεί με -5 τον  Ορφέα Σοφικού..
Μόλις στο 2΄ ο Δραγούμης εκτέλεσε πλάγιο άουτ  αδράνησε η άμυνα της Δαδιάς έσκασε η μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Παπαδόπουλος ήρθε από πίσω και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαρτσαταλίδη νωρίς νωρίς!!
Στο 15΄η αντίδραση για τους γηπεδούχους ο Τσιάνκας εκτέλεσε κόρνερ με γροθιές ο Πουρζιτίδης  το ριμπάουντ ο Ράλλης με την μια το πλασέ  λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι!!   
Ο Παντελίδης στο 17΄έπιασε δυνατό  διαγώνιο σουτ ελάχιστα από  το δεξί κάθετο δοκάρι του Πουρζιτίδη.

Στο 18΄η σειρά του Τσιάνκα να πιάνει δυνατό διαγώνιο σουτ ο Πουρζιτίδης με φοβερή εκτίναξη έβγαλε σε κόρνερ!!
Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Τσιάνκας στο πρώτο δοκάρι ,ο Παπαδόπουλος την κεφαλιά  που πήρε κατακόρυφο ύψος , έσκασε στο έδαφος και στο ανέβασμα η μπάλα βρήκε στον αγκώνα του, που ήταν κολλημένο  το σώμα του  , ο Σουβαράς  κοντά στη φάση  έδωσε  ορθά συνέχεια στο παιχνίδι.
  Ο Παντελίδης στο 31΄ πέρασε με αριστερή ντρίπλα  το Ζιαρτούδη και με το δεξί έπιασε το  σουτ, ο Πουρζιτίδης με τις δυο παλάμες του  έβγαλε τη μπάλα πάνω από την εστία του σε κόρνερ.
Η Δόξα στο 38΄με το Παπαδόπουλο να πιάνει ευθύβολο σουτ στην αγκαλιά του Τσαρτσαταλίδη που μπλόκαρε σταθερά.
 Στο 40΄μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ η Δόξα , ο Παπαδόπουλος έβγαλε ωραία τον Δραγούμη από τα αριστερά τετ α τετ με τον Τσαρτσαταλίδη να κάνει σωτήρια επέμβαση !!!
Ο Τοπούζης στο 42΄έβγαλε κάθετη στον Ασλανίδη βγήκε αμέσως ο Πουρζιτίδης και του πήρε την μπουκιά ....  σε κόρνερ η μπάλα !! 

Στο 44΄ η Δαδιά κοντά στο γκολ , με τον Ράλλη  Βαγγέλη να εκτελεί ένα φάουλ πέρασε η μπάλα πάνω από τα κεφάλια των αμυντικών και στο κατέβασμα την τσίμπησε  με το μυτάκι ο Ασλανίδης προς το (Γ) η μπάλα  ,ο Πουρζιτίδης δεν ξεγελάστηκε  με τα δυο χέρια απομάκρυνε!! 
Ημίχρονο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο  και πάλι ο Παπαδόπουλος μίλησε με διαγώνιο πλασέ  σε ΄ένα γέμισμα  του Δραγούμη ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία και με δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσαρτσαταλίδη πραγματοποιώντας το 0-2 στο 51΄!!
Φάουλ εκτέλεσε ο Παντελίδης στο 53΄ έπιασε στο κέντρο της περιοχής την κεφαλιά ο Γαβζιάς εντυπωσιακά έδιωξε ο Πουρζιτίδης εξ επαφής  και ο Μανουσιάδης έδιωξε σε κόρνερ!!!
 Στο 73΄σουτ ο Παπαδόπουλος στο οριζόντιο δοκάρι του Τσαρτσαταλίδη η μπάλα !! 
Στο 84΄ο Βενετάκης  βρήκε τον Τσιάνκα  στην μικρή περιοχή ,αυτός κατέβασε τη μπάλα με πλάτη  προς την εστία  και χωρίς να βλέπει έπιασε το γυριστό σουτ με τα πόδια έδιωξε σωτήρια  ο Πουρζιτίδης σε κόρνερ!!
 Ο Παντελίδης στο 85΄έπιασε  δυνατό αριστερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή της Δόξας ,λίγο βρήκε  με τα ακροδάχτυλα ο Πουρζιτίδης  στη συνέχεια η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ!!
Ο Γαβζιάς στο 86΄το σουτ από την μικρή περιοχή της Δόξας  λίγο έξω η μπάλα!!

Τέλος το παιχνίδι με πέντε λεπτά καθυστερήσεων  ο Σουβαράς σφύριξε την λήξη του!

ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ: ΤΣΑΡΤΣΑΤΑΛΙΔΗΣ,ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Χ,ΣΤΟΪΚΟΣ,ΡΑΛΛΗΣ ΒΑΓ,ΒΕΝΕΤΑΚΗΣ,ΤΟΠΟΥΖΗΣ,ΓΑΒΖΙΑΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ(80΄ΤΣΑΡΤΣΑΤΑΛΙΔΗΣ ΣΙΜ),ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ,ΤΣΙΑΝΚΑΣ,ΠΑΝΤΛΙΔΗΣ

ΔΟΞΑ ΔΟΞΑΣ: ΠΟΥΡΖΙΤΙΔΗΣ,ΖΙΑΡΤΟΥΔΗΣ,ΒΑΡΣΟΣ,ΠΑΝΟΥΡΓΟΥΔΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΓΚΙΑΔΑΤΖΗΣ ΑΡΗΣ(43΄ΔΕΡΜΕΤΖΟΓΛΟΥ),ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ(87΄ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ),ΜΑΝΟΥΣΙΑΔΗΣ,ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ,ΚΟΦΟΚΩΤΣΙΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖ.




















Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by