ΟΡΕΣΤΗΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ (ΔΑΚΟ) ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10-12-2017

Με το βλέμμα στο γήπεδο της Ορεστιάδας θα συνεχιστεί  το πρωτάθλημα της 'Α Έβρου για την  9η αγωνιστική με το ντέρμπι  Ορέστης -Εθνικός .
Το παιχνίδι είναι και για τις δυο ομάδες κρίσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Ορέστης προέρχεται από μια  λευκή ισοπαλία ,εκτός προγράμματος με την νεανική Ομάδα του Ποντιακού στο γήπεδο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ"  0-0 ,έχει 16 βαθμούς όσους  και ο  Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Η ομάδα του Χρηστούδη  στοχεύει μόνο στη νίκη στη  δυνατή έδρα της ώστε  να πάρει το  τρίποντο να γίνει το αφεντικό  στο κυνήγι του  φετινού τίτλου , να αφήσει τον Εθνικό  στους μείον  τρεις και να πλησιάσει στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Θράκη Φερών που πραγματοποιεί το ρεπό της αυτή την Κυριακή , όμως θα την αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο των Φερών. 

Η ομάδα των Παπαράδη-Φλώρου  δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη Κυριακή καθώς  πραγματοποίησε το ρεπό της , η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα  τραυματισμών, έχει τους ίδιους στόχους με τον αντίπαλό του , θέλει το τρίποντο  για τους ίδιους λόγους .
Την επόμενη αγωνιστική στο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ"  θα αντιμετωπίσει τον δυνατό Έβρο Σουφλίου  

   Στις 16  Σεπτεμβρίου 2017  βρέθηκαν  οι ομάδες στο "Φώτης Κοσμάς"  στα πλαίσια της προετοιμασίας πραγματοποίησαν φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό να κερδίζει τον Ορέστη με σκορ 2-0 (δείτε εδώ) .
Στην Ορεστιάδα το 2009-10 το παιχνίδι έληξε 1-1, την περίοδο  2012-13 κέρδισε ο Ορέστης με 4-2 την επόμενη χρονιά ο Εθνικός νίκησε με 0-3 , και πέρυσι ο Ορέστης επικράτησε με 4-1.


Στο παιχνίδι ορίστηκε  να το διευθύνει ο έμπειρος διαιτητής Χάρης Σουβαράς με βοηθούς τους Κίτσο Κ. και Γεωργακούδη. 

9η αγωνιστική

ΟΡΕΣΤΗΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ- ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣΛΥΚΟΦΗΣ-ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ
ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ-Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
Α.Ο.ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ- ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

 ΡΕΠΟ ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια