Headlines

Comments

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ 2-1 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με κόκκινη εμφάνιση  η  ομάδα της Ορεστιάδας με σκούρες μπλε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. 
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Ορέστης Ορεστιάδας  του Χρήστου Χρηστούδη πήρε αυτό που ήθελε , κέρδισε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης  του Σάκη Παπαράδη -Μιχάλη Φλώρου με σκορ 2-1 .
Τα γκολ πέτυχαν , ο Βούλγαρος Κωσταντίν Ζέλεφ (14΄)1-0 , στο 38΄ ο Γκαϊδατζής Νίκος  1-1 και στο 85΄ ο Οτέμπερης το  2-1.
Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ορέστης με 19 βαθμούς έναν λιγότερο από τη Θράκη Φερών (20) είναι στη  δεύτερη θέση ,την Κυριακή 17-12  θα  έχουν την ευκαιρία  οι δυο ομάδες στον μεταξύ τους αγώνα  στο γήπεδο των Φερών να παρουσιάσουν χαρακτήρα πρωταθλητή !!
Ο Εθνικός έχασε πολύτιμο έδαφος έχει 16 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α Έβρου, 'όμως την Κυριακή 17-12 στο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ"  καλούνται οι ποδοσφαιριστές να δείξουν χαρακτήρα στο παιχνίδι με τον δυνατό Έβρο Σουφλίου !!
Με παράπονα  ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ,  διαμαρτύρεται για σπρώξιμο  πέναλτι στον Δεδελούδη στο 91΄ και για τα πολλά φάουλ που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα στον Νίκο Γκαϊδατζή.
 Στο 93΄ο Γκαβανόζης δέχθηκε την κόκκινη κάρτα γιατί  απώθησε τον διαιτητή της συνάντησης Χάρη Σουβαρά (διαμαρτυρίες για το πέναλτι που ζητούσαν οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού ).
 
  Διαιτητής Σουβαράς Χάρης με βοηθούς Κίτσο Κ. - Γεωργακούδη

ΟΡΕΣΤΗΣ : ΓΑΛΛΗΣ,ΚΟΤΖΑ(61΄ΟΤΕΜΠΕΡΗΣ),ΡΟΥΣΣΙΔΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ,ΖΟΤΕΦ,ΖΕΛΕΦ(80΄ΚΑΡΑΣΜΑΝΑΚΗΣ)ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(81΄ΤΖΟΥΜΑΚΙΔΗΣ),ΔΑΡΒΟΥΔΗΣ(83΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ),ΤΣΙΤΣΚΑΡΗΣ, ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣ, ΔΟΥΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ,ΡΑΛΛΗΣ,ΤΣΑΠΑΝΗΣ,ΛΙΤΣΙΟΣ,ΤΣΑΧΙΡΙΔΗΣ,ΓΚΑΒΑΝΟΖΗΣ,ΚΟΥΠΑΣ(73΄ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ),ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ,ΣΙΜΙΤΖΑΚΗΣ,(85΄ΑΓΟΡΑΚΗΣ)ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ(60΄ΤΖΕΛΕΠΗΣ).



Οι φώτο από Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by