ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ-ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ 1-0

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας στις Καστανιές μεταξύ του  Άρδα-ΠΑΕ Νίψας 1-0 , είχε αρκετές ιδιαιτερότητες:
1ον Ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, κάποια  από τα πολλά νερά λόγω της έντονης βροχόπτωσης έπρεπε να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο, λογικά με τέτοιες καιρικές συνθήκες το παιχνίδια δεν πρέπει να ξεκινούν!!
2ον Στο ημίχρονο ο πρώτος βοηθός Κωνσταντάκης Σωτήρης αποχώρησε τραυματίας (έπαθε διάστρεμμα) και τη θέση του πήρε μετά από΄κλήρωση φίλαθλος των φιλοξενούμενων , με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με πέντε λεπτά καθυστέρηση και το δεύτερο ημίχρονο!
3ον Όταν το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος οι δυο προβολείς δεν μπορούσαν να δώσουν λύση  καθώς το σκοτάδι είχε πέσει για τα καλά!!
4ον Την θέση στο μπάγκο του προπονητή του Άρδα Καστανεών λόγω απουσίας του Παναγιώτη Μυλωνά ( συμμετέχει στην σχολή προπονητών UEFA C στην Καβάλα), ήταν ο βοηθός του Πιστίκης Γιώργος.
Για την ιστορία το γκολ μπήκε στο 76΄ με τέρμα που σημείωσε ο Νικολαΐδης .

    Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο βοηθός διαιτητή Σωτήρης Κωνσταντάκης για τον τραυματισμό του.  

"Τελικά δεν τραυματίζονται μόνο οι ποδοσφαιριστές, ευτυχώς γλίτωσα τα χειρότερα και την έβγαλα με διάστρεμμα, 5-6 βδομαδουλες εκτός αλλά δόξα το Θεό.

Υ. Γ Ευχαριστώ όσους μου στάθηκαν και με βοήθησαν στο χθεσινό παιχνίδι ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ - ΝΙΨΑ παράγοντες και των δύο ομάδων αλλά και τον γιατρό αγώνα, όπως και τον Σάκης Μολτσίδης ο οποίος δεν έφυγε (όσο του επέτρεπαν τα καθήκοντα του) από δίπλα μου μαζί με τον Vaggelis Kontoulis.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία το νέο έτος"

Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια