Headlines

Comments

ΗΤΤΑ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΑΕΔ ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

Την ήττα γνώρισε στη Χρυσούπολη από τον Νέστο  η  ομάδα  της Α.Ε.Διδυμοτείχου με σκορ 1-0.
 Η καλή εμφάνιση της ΑΕΔ δεν ήταν αρκετή για να πάρει  έστω τον βαθμό της ισοπαλίας με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να είναι στη  9η θέση και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Με μια  ευκαιρία  ο Νέστος  Χρυσούπολης στο 22΄, με τον  Κοβάτση να πραγματοποιεί  ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ , πλάσαρε τον νεαρό Άγγελο Συριτούδη 1-0.
Η ΑΕΔ  μπήκε  δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε ξαφνικά με την πλάτη στον τοίχο καθώς  στο 50΄της καταλογίστηκε εις βάρος πέναλτι ,σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε  από εμφανέστατη θέση οφσάιντ του αντιπάλου παρόλα αυτά όμως  ο νεαρός  τερματοφύλακας Άγγελος Συριτούδης  πραγματοποίησε μια εκπληκτική επέμβαση και αποσόβησε το δεύτερο γκολ,σε εκτέλεση του Κοβάτση.
Στην συνέχεια η ομάδα του Έβρου  συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση ,ο Παντελίδης εκτέλεσε φάουλ  στο 55΄με τον Αθανασίου να διώχνει εντυπωσιακά.
Στο 72΄σουτ του  Ηλία  Ζαφειρόπουλου ελάχιστα άουτ η μπάλα ,με την μεγαλύτερη ευκαιρία και πάλι με τον Ζαφειρόπουλο στο 87΄ να πιάνει δυνατό σουτ ο Αθανασίου να αποκρούει και στη συνέχεια η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να παραμένει  έτσι το 1-0.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Τελκίσκι  την Τετάρτη 17 -01-2018  για τον θεσμό του κυπέλλου εκτός έδρας με τον ΜΓΣ Ορέστη Ορεστιάδας. 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by