Β ΕΒΡΟΥ: ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ -ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ 4-0

Δίχως να δυσκολευθεί ιδιαίτερα, η πρωτοπόρος ομάδα του κεντρικού ομίλου  Ορφέας Σοφικού κέρδισε δίκαια, τον εκτός αγωνιστικού κλίματος ΑΣ Πέπλου, που παρουσιάστηκε σε πολύ κακή μέρα. 
Φανερή η έκπληξη των γηπεδούχων που περίμεναν ένα δυνατό ματς όπως συνέβη στον πρώτο γύρο.
Πολύ κακό το πρόσωπο των φιλοξενούμενων όμως (φταίει και η αγωνιστική απραξία βέβαια) που ήταν φανερά εκτός κλίματος.
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς και λασπώδης και επηρέασε αρνητικά την αντίδραση του πορτιέρο του Πέπλου, στις φάσεις των δυο πρώτων τερμάτων.
 Το πρώτο γκολ  στο 5' ο Τσατσαρώνης έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά, στο 17' και πάλι κόρνερ για τον Ορφέα, με κεφαλιά  ο Τσόγκας  πραγματοποίησε το 2-0. 
Στο 20' Γρηγοριάδης σκοράρει με προβολή, χωρίς να πανηγυρίσει το τέρμα του κόντρα στην πρώην ομάδα του, με την οποία αγωνίστηκε και στο Ά Τοπικό τα προηγούμενα έτη. 
Στο  δεύτερο ημίχρονο ο Δροσίδης με σουτ  στο 68΄μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 4-0.

 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία  Κωνσταντακη, Καλαιτζίδη και της  Σκίνδρη

 Ορφέας Σοφικού:(Χατζηανδρέου Γ.) Μπρούτζος, Γιοντης, Φουκης (65' Βαϊτσης), Χατζής, Ζαχαρνούδης, Δοϊτσίδης, Μπάτζιος, Τσόγκας, Τσατσαρώνης, Μπαλάκης (46' Νένογλου) , Γρηγοριάδης (46' Δροσίδης)
 ΑΣ Πέπλου: (Γεωργουσούδης Δ) Σαΐτης, Ναβροζίδης (30'  Παπαλιάς), Τσιπλάκης, Σωτηρίου, Νικολόπουλος, Δαλακάκης, Τσοτανίδης, Λαμπίδης (85' Μελέτης) , Καλαιτζίδης (46' Λάμπου), Δεμιράκος (75' Βερανούδης), Σαλαμπάσης


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια