Headlines

Comments

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ - ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ - ΕΔΩΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Η Θύελλα Κυπρίνου δεν κατέβηκε στον προγραμματισμένο αγώνα ( Κυριακή 21-01-2018 -15:00) με την Δόξα Ορεστιάδας για την Β κατηγορία Έβρου ,προτίμησε  να δώσει ένα ξεχωριστό  μήνυμα συμπαράστασης,  μάλιστα οι ποδοσφαιριστές  φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν με φανέλες της Εθνικής Ελλάδας  ,την ίδια  ώρα που διεξάγονταν το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ,φυσικά έχασε τον αγώνα στα χαρτιά ,λίγη σημασία είχε αυτό ,μπροστά στο μεγάλο μας Εθνικό θέμα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!  

Η ανακοίνωση της Διοίκησης 

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, 12.45.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ.
Τις ώρες που η Ελλάδα μας σείεται από εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας, συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε συμμέτοχοι σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την Ελλάδα και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φορώντας Φανέλες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αδυνατούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες και συγχαίρουμε τις ΕΠΣ των ευρύτερων περιοχών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ που ανέστειλαν τα πρωταθλήματα.
Ευχαριστούμε τη ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την κατανόηση της να μην προσέλθουμε στον προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 15.00 αγώνα πρωταθλήματος.




Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by