ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ


Ο Λεωνίδας Ευφραιμίδης επίσημα από τον προσωπικό του λογαριασμό ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Γεννημένος το 1990 ο Εφραιμίδης Λεωνίδας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Έβρου Σουφλίου , αγωνίστηκε στον Α.Ο. Κορνοφωλιάς ,μετέπειτα στις ακαδημίες του Πανθρακικού Κ-17, Κ-20 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα ,μεταγραφή στον Πλατανιά και από το 2011 επιστροφή στον Έβρο Σουφλίου ,φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 
Στις 25-9-2016 άφησε τον Έβρο Σουφλίου και συνέχισε να αγωνίζεται στην Ένωση Άνθειας Αριστείνου  , ένας ποδοσφαιριστής υπόδειγμα στα ελληνικά γήπεδα σεμνός χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα .

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Ευφραιμίδη

Δυστυχώς η ευτυχώς,καλός η κακός όλα κάποτε τελειώνουν...για μένα έτυχε να τελειώσει πολύ νωρίς...ήρθε νωρίς η στιγμή που θα πω αντίο στο ποδόσφαιρο,είναι κάτι πολύ  δύσκολο αλλά έτσι πρέπει να γίνει...δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που νιώθω,αλλά ήρθε η στιγμή που πρέπει να σταματήσω αυτό που αγαπάω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο...είχα την τύχη να ζήσω πολύ όμορφα πράγματα και κυρίως να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους και να κάνω πολλούς φίλους...θα ήθελα λοιπόν να ανακοινώσω ότι για προσωπικούς λόγους σταματάω το ποδόσφαιρο... 



Επιμέλεια: panos Thrakiotis
e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια