ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

 Με γκολ του Ζότεφ ο Ορέστης  απέκλεισε από τον θεσμό του κυπέλλου την περσινή κυπελλούχο Έβρου Α.Ε.Διδυμοτείχου με 1-0, σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στο γήπεδο της Ορεστι'αδας .
 Στο 58΄ το χρυσό γκολ πέτυχε ο Βούλγαρος  ποδοσφαιριστής του Ορέστη Χρίστο Ζότεφ εκτέλεσε φάουλ , η μπάλα έσκασε στο χόρτο ο πορτιέρο της ΑΕΔ Άγγελος Συριτούδης  να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του!!

Ορέστης Ορεστιάδας (Χρήστος Χρηστούδης): Ζλατάνης, Κοτζά, Δαρβούδης (85΄Βλάχος), Οικονόμου, Πετρόπουλος, Ζότεφ, Αγγελακάκης (67΄Καλυμνιός), Τσιτσκάρης, Τζουμακίδης, Παρασκευάς (83΄Κόκκινος), Ντινούδης (81΄Κώστογλου)

Πλέον η ομάδα του Τελκίνσκι στρέφει το βλέμμα της καθαρά  στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με μοναδικό σκοπό την παραμονή της στην κατηγορία.
              Την Κυριακή η ομάδα αγωνίζεται εντός με την Δόξα Σιδηροχωρίου

         Όπως παρατάχθηκε η ομάδα του Διδυμοτείχου στον σημερινό αγώνα .
 Α.Ε.Διδυμοτείχου (Χρήστο Τελκίσκι):Συριτούδης Α. Αλεξακίδης (66΄Θάνος), Παντελίδης, Χρίστεφ, Τζανετάκος (83΄Νικολαΐδης), Πετρόπουλος, Πατιαλιάκας (53΄Σουλειμάν), Ζαφειρόπουλος (46΄Καπετανίδης), Σιμτσάκης, Γιαννόπουλος, Ιντζές



Η ομάδα της Ορεστιάδας θα περιμένει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού , Θράκης Φερών - ΠΑΕ Νίψας .


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια