Headlines

Comments

Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Νίκος Κωστένγλου είναι ο εκλεκτός της επιλογής του Γιάννη Μπύρου για την διαδοχή στην τεχνική ηγεσία της Δόξας. 
Η επιλογή του αντικαταστάτη του Άγγελου Διγκόζη αναμένονταν να γίνει μετά το τέλος του  αγώνα των «μαυραετών» με τον Απόλλωνα Λάρισας και να ανακοινωθεί αργότερα. 
 Ωστόσο για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Δόξας αιφνιδίασε τους πάντες, μέχρι και τους στενούς του συνεργάτες, με την ταχύτητα των αποφάσεων του.
 Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύοντας ο ίδιος τον Νίκο Κωστένογλου, σε μια πρώτη, ανεπίσημη, παρουσίαση του στον κόσμο της ομάδας.
 Σύμφωνα και με τα όσα είχε πει ο Γιάννης Μπύρος στην εκτός προγράμματος συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς της ομάδας, το βράδυ του Σαββάτου, η τελική επιλογή θα γινόταν το βράδυ της Κυριακής.
Δύο ήταν οι επιλογές που είχαν προκριθεί ανάμεσα στις πολλές που εμφανίστηκαν από την Τετάρτη και μετά.
Αυτές ήταν του Κωνστένογλου και ενός ακόμη που ωστόσο δούλευε σε ομάδα.
 Τελικά το πρωί της Κυριακής, ο Γιάννης Μπύρος μετά και από τις σχετικές τηλεφωνικές επικοινωνίες που μεσολάβησαν, κάλεσε τον 48χρονο τεχνικό, συνομίλησε από κοντά μαζί του και μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από όσα άκουσε σχετικά με την αγωνιστική του φιλοσοφία, αποφάσισε να του δώσει την δυνατότητα να πάρει τα ηνία της Δόξας.
 Μάλιστα σε τέτοιο σημείο έμεινε εντυπωσιασμένος ο Γιάννης Μπύρος που του πρότεινε εξ’ αρχής συμβόλαιο για τρεισήμισι χρόνια !!!
Αυτονόητο είναι ότι ο νέος προπονητής θα αποφασίσει για τις όποιες συμπληρωματικές κινήσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες, στο κομμάτι της ενίσχυσης του έμψυχου υλικού.

Πηγή sportdrama.gr


e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by