ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ : ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


Σε μια σκληρή ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση της Ένωσης Οινόης κατά του Ορέστη Ορεστιάδας , λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ναλμπάντη Στέλιου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Γ.Σ. ΟΙΝΟΗΣ  

 Πρώτα από όλα να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας μέχρι χθες Στέλιο Ναλμπαντη του ευχόμαστε τα καλύτερα και να βοηθήσει την νέα του ομάδα Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας να πετύχει τους στόχους που έχει θέση για την φετινή σεζόν. Είναι τιμή για οποιαδήποτε ομάδα να δίνει έναν παίχτη στην ομάδα του ΟΡΈΣΤΗ. 
Θα πούμε όμως σαν διοίκηση της ομάδας πως κάποια πράγματα δεν γίνονται έτσι... είστε πολλά χρόνια σε αυτούς τους χώρους και μάθετε επιτέλους κάποιοι ότι δεν γίνετε έτσι.. 
Η ομάδα μας βοήθησε τα μέγιστα για την υλοποίηση και την εκπλήρωση κάποιον στόχων σας εδώ και 2 χρόνια... κρίμα που σε αυτήν την ιστορική ομάδα έχουν μείνει πάλι 3 4 να παλεύουν να βγάλουν την χρόνια αξιοπρεπώς.... ευχαριστούμε που κρατήσατε τον λόγο σας για το γήπεδο μας... λόγια παχιά κάθε χρόνια... απορούμε πως οι παλαίμαχοι επιτρέπουν τόσα χρόνια όλη αυτήν την κατάντια.... οι μισθοφόροι του Ορέστη πάλι εκεί παρών όλοι τους οποίους δεν θέλουμε να κατονομασουμε.... κάποιοι να τα περνούν χοντρά που υποτίθεται αυτοί είναι σωτήρες αλλά τόσα χρόνια να μην έχουν βγάλει έναν παίκτη... οι ίδιες κλίκες οι μικροί παίκτες μόνο εκεί που υπάρχουν όμοιοι τους και στο τέλος το αποτέλεσμα εδώ και χρόνια να μην έχει βγει παίκτης μικρός γιατί όλοι τα παρατάνε η πάνε σε κανένα χωριό και δεν θέλουν να γυρίσουν... αναρωτηθήκατε γιατί... 
Γιατί όλους τους έχετε εχθρούς... κατηγορείτε διοικήσεις παλαιότερες και κάνετε χειρότερα... έχετε αναρωτηθεί αν ένα χωριό είχε την βοήθεια που έχετε εσείς εκεί από δημόσιους φορείς και στο ιστορικό όνομα του Ορέστη που θα έφτανε.... λυπόμαστε αλήθεια τους ανθρώπους αυτούς που έμειναν και δίνουν ψυχή για να μην γκρεμιστούν τα πάντα... Μιλάμε για αθλητισμό και πλέον όλοι εκεί πάτε για να εκπληρώσετε αποθυμενα... ΚΡΊΜΑ...μεγαλα κόστοι κακές διαχειρισεις και τραγικά ΛΑΘΟΙ... θα μπορούσαμε να γράφουμε πολλά για πολλούς... να ξέρετε εμείς στο κάθε χωριό οι δύο τρεις έχουμε μάθει να κάνουμε πολλά περισσότερα από εσάς.... όλα αυτά τα έτοι.. κρίμα γιαυτον τον Ορέστη... θα ήθελα αλήθεια μια χρόνια του Ορέστη όλοι αφιλοκερδώς και να τον βοηθήσουμε όλα τα χωριά μαζί... αλλά μπροστά όλοι οι μισθοφοροι .... λυπόμαστε σήμερα γι αυτά που γράφουμε αλλά η ασυνέπεια κάποιον μας έφτασε εδώ.
 Και μάθετε πως οι ομάδες όλες θα είμαστε δίπλα σας όταν είστε σωστοί απέναντι ΜΑΣ.... Και όχι να βάζετε το όνομα του Ορέστη για να επιτύχετε πράγματα..

 e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Στηρίξτε μας με ένα Like!
Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια