Headlines

Comments

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ -ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 1-0 - ΜΕ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ!!!

Επεισοδιακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ με δυο αποβολές ένα ακυρωθέν γκολ ο Ορφέας κέρδισε στο Ξανθιώτικο ντέρμπι  τον Άρη Αβάτου 1-0!
Με τέρμα που σημείωσε ο Πασχαλάκης στο 60΄με πλασέ νίκησε τον Αμουντζάκη ,διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ , το 1-0 .
Μεγάλη ένταση στον αγώνα μετά το γκολ   , ο Άρης Αβάτου σημείωσε γκολ  στο 81΄ , όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή του αγώνα Τσοπουλίδη Παναγιώτη από την ΕΠΣ Ξάνθης  ως οφσάιντ.
Νέες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους με τον Ταχτσίδη του Αρη Αβάτου να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και στο 89΄ ο Ευθυμιάδης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη , με εννέα  παίκτες ο Άρης Αβάτου.

Ο Ορφέας Ξάνθης με 25 βαθμούς όσους και ο Άρης Αβάτου , την επόμενη αγωνιστική  ο Ορφέας αγωνίζεται με τον πρωτοπόρο Απόλλων Παραλιμνίου στις Σέρρες , ενώ ο Άρης Αβάτου φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by