ΣΚΙΝΔΡΗΣ: ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ "ΓΛΕΝΤΙ" ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Φίλες και φίλοι,θα παρακαλούσα να διαβάσετε το κείμενο μου,για να ξεκαθαρίσω κάτι θέματα.
 Πρώτον χθες το απόγευμα,σε ερώτηση τοπικού δημοσιογράφου σε σαιτ, με ρώτησε γιατί δεν ήμουν στο γλέντι που έκανε ο κύριος υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Καμένος,στις καλύβες του δέλτα στον Έβρο.
 Απαντώ λοιπόν , εκτιμώ σέβομαι αγαπώ, και είμαι με τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΕΝΟ και θα είμαι , θα αγωνίζομαι στο πλευρό του όπου και όποτε χρειαστεί,δεν το έκρυψα ποτέ και ούτε το αρνήθηκα.
 Κάθε άνθρωπος κάθε δημοκράτης πολίτης , έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του όπως αυτός νομίζει ότι τον εκφράζουν.
 Δεύτερον , η κάθοδός μου ,στην διεκδίκηση του Δήμου Διδυμοτείχου,δεν έχει καμία σχέση , το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ Ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ , είναι δικαίωμά του κάθε πολίτη που του δίνει η νομοθεσία του Κράτους και το σύνταγμα. 
Όσο και αν πασχίζουν μερικοί με βρώμικα μέσα,επιστολές με ψεύτικα ονόματα, και πλαστές υπογραφές να στέλνουν από εδώ και από εκεί ,το μόνο που κάνουν είναι να ξεβρακώνονται και να με κάνουν πιο δυνατό,και αυτό το οφείλω σε εσάς φίλες και φίλοι.
 Σίγουρα όσο θα πλησιάζουμε και πιο κοντά στις εκλογές,το φαρμάκι η σαπίλα και η μπόχα που θα βγάζουν μερικοί θα είναι ακόμα πιο χυδαία. 
Την αλητεία και την συκοφαντία μερικοί τους εξυπηρετεί να την προάγουν, θα πάω έως το τέλος κύριοι.
 Δεν είμαι ΗΡΩΑΣ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΑ,και ευχαριστώ για την διαφήμιση,έστω και αν σκοπός σας είναι η ίδια σας η χολή που μου ρίχνετε και έχετε οι ίδιοι δηλητηριαστεί .
 Από τα εφηβικά μου χρόνια πολεμώ για το καθημερινό ψωμί,και οι φίλοι μου στην ΧΑΛΚΙΔΑ ,το γνωρίζουν,δεν ζω με το έτοιμο χρήμα του μπαμπά και την περιουσία των γονιών των παπούδων κλπ. Είμαι στο Διδυμότειχο και θα κάνω τον τίμιο αγώνα μου, σαν ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,για να αλλάξουμε την πόλη προς το καλύτερο, και για να σταματήσει η κατρακύλα,δεν κρύβεται κανείς από πίσω μου και μην βλέπεται φαντάσματα που ίσως σας εξυπηρετεί για να ρίχνετε την λάσπη σας. Είμαι άπλος και το γνωρίζετε ,μαχητής για την καθημερινότητα όπως όλος ο κόσμος όσοι και αν είναι αυτοί που με στηρίζουν και θα με στηρίξουν όταν έρθει η ώρα, και δεν θα πουλήσω τα πιστεύω μου,και τους ανθρώπους που αγαπώ ,για να κοροιδέψω πρώτα τον εαυτό μου,και δεύτερον τον κόσμο,για να αποσπάσω μερικούς ψήφους,μην σώσω και πάρω ούτε έναν ψήφο κυριοι.
 Συγγνώμη που κούρασα, συνεχίστε μερικοί την βρώμικη διαφήμιση της λάσπης και της σαπίλας σας θαυμάζω ,αλλά ο κόσμος ΞΥΠΝΗΣΕ,ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ. 
 Κλείνοντας περιμένω με χαρά το επόμενο χτύπημα σας,μπορεί να είναι εύστοχο αυτή την φορά αλλά δεν θα με συντρίψετε ότι και να κάνετε διότι έχω ,τις φίλες και τους φίλους που ο καθένας με τον δικό του τρόπο σας δίνει την απάντηση 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ free hit counter no ads

e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια