Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η μάχη για την παραμονή με πέντε μόλις αγωνιστικές στον πρώτο όμιλο Γ εθνικής και πέντε ομάδες να διεκδικούν  τρεις θέσεις.
1)ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ, 2)ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ,3)ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, 4)Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, 5) Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.


ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 25
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣ.  24
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ  22

.............................................
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 21
Α.Ε.Δ  18

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ  15
ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ 10
ΚΑΡΠΕΡΗ 9

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια για την μάχη παραμονής

Σε καλύτερη θέση ο Άρης Αβάτου φαίνεται εύκολη η παραμονή στην κατηγορία.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (25) (Εκτός με Ορφέα Ξάνθης, εντός με Ξηροπόταμο και Α.Ε.Διδυμοτείχου , εκτός με Απόλλων Παραλιμνίου και εντός Δόξα Σιδηροχωρίου.

 Ο Νέστος είναι η επόμενη ομάδα που όπως βλέπουμε δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα εκτός και εάν αυτοκτονήσει . 
ΝΕΣΤΟΣ Χρυσούπολης  (24). Εκτός με Σιδηροχώρι, εντός με  Α.Ο.Καβάλας , εκτός με Ελπίδα  Σκουτάρεως,εντός με Προσκυνητές, και εκτός με ΑΕΤΟ Ορφανού.

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα με τον Ορφέα να ψάχνει τους  8 βαθμούς σωτηρίας. 
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ  (22) Εντός με Άρη Αβάτου,εκτός με Απόλλων Παραλιμνίου, εντός με Σιδηροχώρι, εκτός με Α.Ο.Καβάλας  και Ελπίδα Σκουτάρεως. 

Τους 9 βαθμούς ψάχνει ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου στους παρακάτω αγώνες.
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ (21) Εντός με Α.Ε.Δ, εκτός με Άρη Αβάτου, εντός με Απόλλων Παραλιμνίου , εκτός με Σιδηροχώρι και εντός με Α.Ο.Καβάλας   

Η ομάδα του Διδυμοτείχου  με καταλυτικό τον αγώνα στη Δράμα 25-2-2018  με τον Mέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου ,σε περίπτωση που η Α.Ε.Δ πάρει το τρίποντο βάζει σοβαρές βάσεις για παραμονή , σε αντίθετη  περίπτωση δύσκολα θα μπορέσει να μαζέψει 12 βαθμούς από τα επόμενα παιχνίδια  για την σωτηρία.

Α.Ε.Δ  (18) Εκτός με Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου,εντός με Προσκυνητές, εκτός με Άρη Αβάτου και εντός δυο τελευταία παιχνίδια με Αετό Ορφανού και Απόλλων Παραλιμνίου.

Δόξα Προσκυνητών , Δόξα Σιδηροχωρίου και Καρπερή θεωρούμε ότι δεν έχουν  ελπίδες παραμονής , όμως θα παίξουν σημαντικό ρόλο διότι αγωνίζονται με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.  



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια