Headlines

Comments

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ πραγματοποίησε την Τετάρτη 21-02-2018 ,(η αλήθεια είναι ότι το μάθαμε τελευταία στιγμή και εντελώς τυχαία  διότι η ΕΠΣ Έβρου δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει επίσημα  για την  εκδήλωση και επομένως ήμασταν το μοναδικό Μ.Μ.Ε ), ώρα 7:30 μ.μ την Τακτική Γενική Συνέλευση στο Ξενοδοχείο Grecotel Αλεξανδρούπολης ,όπου παράλληλα βραβεύτηκαν οι περσινοί πρώτοι σκόρερ της Α και Β κατηγορίας Έβρου Γιαννόπουλος Χρήστος ΑΕΔ 24 γκολ (Καβουρούδης Πασχάλης (Α.Ο.Νεοχωρίου) 28 γκολ Βόρειος όμιλος) ,Πιρπιρής Κομνηνός (Α.Ε.Κ-Λ) 23 γκολ Κεντρικός όμιλος) και Λαμπάκος Δημήτρης 25 γκολ ΠΑΕ Νίψας  Νότιος όμιλος) 
Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε η κοπή βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις . 
Στην  εκδήλωση  το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Πανίδης Γιώργος και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ,  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης  Μάνος Γαβριηλίδης και πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ  ,ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας  Σουφλέρης Γεώργιος.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις , η ΕΠΣ Έβρου βράβευσε τον Αριστείδη Μετζιδιέ ο οποίος ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής στην Ασπίδα Ξάνθης 1955-65, το 1967 πήγε στον Ορέστη Ορεστιάδας όπου αγωνίστηκε για 11 χρόνια έως το 1978, αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην ΑΕ Διδυμοτείχου , το 1981 πήγε στον Ακρίτα Νέας Βύσσας , ενώ το 1982 επέστρεψε και έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στον Ορέστη Ορεστιάδας.
Στη συνέχεια ως προπονητής δούλεψε σε πολλές ομάδες , μερικές εξ αυτών είναι ο Ορέστης Ορεστιάδας που κατέκτησε 2 πρωταθλήματα , με την ΑΕΔ που κατέκτησε 1 κύπελλο,με την Ασπίδα Καβύλης που κατέκτησε επίσης 1 κύπελλο , Ηρακλή Σαγήνης και στον Άρδα Καστανεών.
                 Την απονομή την έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Πανίδης Γιώργος.

Στη συνέχεια ο επόμενος που βράβευσε η ΕΠΣ Έβρου  ήταν μια μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου , Βλαδίμηρος Μπάρμπας , αγωνίστηκε στη Β Εθνική με τον Άρη Πτολεμαϊδος ,στον Α.Ο  Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ)   Β και Γ Εθνική,με τον Πανσερραϊκό Α Εθνική, και για  πολλά χρόνια σε παρα πολλές ομάδες ως προπονητής  στο ΑΛΕΞ, ΕΘΝΙΚΟ, ΠΑΕ ΘΡΑΚΗΣ , ΑΕΔ, ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ,ΑΡΗ ΑΙΣΥΜΗΣ, ΝΕΑ ΧΙΛΗ, ΝΙΨΑ , ΔΟΞΑ ΤΥΧΕΡΟΥ, ΛΟΥΤΡΑ,ΜΑΪΣΤΡΟΣ,ΑΠΑΛΟ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ  κλπ...
Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης

Από το βήμα ο Βλαδήμηρος Μπάρμπας ευχαρίστησε με αρκετή συγκίνηση  για την μεγάλη τιμή που του έγινε.

Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση , η τιμή είναι μεγάλη διότι μας βραβεύει ο πρώτος φορέας , ο φορέας που εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο στο Νομό μας.
Εύχομαι στους ανθρώπους  αυτούς τις σαράντα πέντε  (45) ομάδες να τις κάνουν εκατό(100) και να ξαναφέρουν  στον Νομό μας την παλιά ποδοσφαιρική αίγλη , όπου ο Ορέστης Ορεστιάδος έπαιζε Β Εθνική , όπου είχε οχτώ ομάδες στη Δ΄ Εθνική ,η ΑΕΔιδυμοτείχου κατακτούσε το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος,όπου ο Έβρος Σουφλίου ήταν χρόνια στη Γ Εθνική ,οι ομάδες της πόλης μας , ΑΛΕΞ , ΕΘΝΙΚΟΣ , ΠΑΕ ΘΡΑΚΗΣ παίξανε στη Β και Γ  Εθνική, αυτό σας εύχομαι να τα καταφέρεται και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε .


Ο κος  Γαβριηλίδης αισθάνθηκε να ευχαριστήσει με την σειρά του  για την τιμή που του έγινε να βραβεύσει  τον Βλαδίμηρο Μπάρμπα καθώς είναι μια μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου στη Θράκη.
Συνεργάστηκα μαζί του και σαν παράγοντας αλλά  τον αντιμετώπισα και σαν αντίπαλο!!

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν από τον χώρο της διαιτησίας δυο διαιτητές που τίμησαν τον Έβρο καθώς  έπαιξαν  και στην Α Εθνική κατηγορία  , ο λόγος για τον  Κοσμίδη Γιάννη που από το 1977 έως το 1997 , έπαιξε περίπου 1600 παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες και είχε την τύχη να γίνει ο πρώτος διαιτητής ΕΠΣ Έβρου που έχει παίξει στην Ά Εθνική κατηγορία.
                     Την βράβευση έκανε ο κος Γκοτζαμάνης Γραμματέας της ΕΠΣ Θράκης 


Ο επόμενος διαιτητής ο κος Τσώνης Κωνσταντίνος ξεκίνησε το 1977 , το 1988 πήρε το σήμα της Α Εθνικής κατηγορίας αγωνίστηκε ως διαιτητής 18 χρόνια σε όλα τα πρωταθλήματα , στη Β  Εθνική έπαιξε τρία χρόνια και ως επόπτης Α Εθνικής τέσσερα χρόνια.Σταμάτησε την διαιτησία το 1995 και στη συνέχεια υπήρξε παρατηρητής διαιτησίας Β Εθνικής .Το 1996 με απόφαση της ΕΠΣ Έβρου ορίστηκε ως  πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας για μια τετραετία .
Την βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας κος Σουφλέρης Γεώργιος. 




Η επόμενη βράβευση ο παράγοντας του ΟΦΙ Ισαακίου  Τασιούδης Χαρίτος , το 1985 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΑΕΔ , το 1986 εκλέχτηκε στην ΕΠΣ Έβρου και παρέμεινε για 24 χρόνια, Ταμίας για 9 χρόνια και  15 χρόνια Γενικός Γραμματέας.
Για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί , την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κος Μπιλιακάκης παράγοντας της ΑΕΔ.

Ο Παπατσαρούχας Ευάγγελος διετέλεσε για χρόνια παράγοντας στην ΑΕΔ από το 1968 έως το 1983, το 1983 έως το 1992 στην ΕΠΣ Έβρου στο πόστο του Γενικού Γραμματέας ,όπου και παραιτήθηκε διότι εκλέχτηκε δήμαρχος Διδυμοτείχου.
Το βραβείο το παρέλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣ  Έβρου κος Καραβασίλης Χρήστος, ο κος Παπατσαρούχας ζει στο εξωτερικό και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί .  

Γιαννόπουλος Χρήστος ΑΕΔ 24 γκολ Α Έβρου 2016-17 παρέλαβε το χρυσό παπούτσι από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Καραβασίλη Χρήστο.
Λαμπάκος Δημήτρης 25 γκολ ΠΑΕ Νίψας  Νότιος όμιλος την βράβευση έκανε ο Μπίκος Θεόδωρος πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣ Έβρου.

Πιρπιρής Κομνηνός (Α.Ε.Κ-Λ) 23 γκολ Κεντρικός όμιλος την βράβευση έκανε ο Πιρπιρής Γιώργος μέλος της ΕΠΣ Έβρου.
Καβουρούδης Πασχάλης (Α.Ο.Νεοχωρίου) 28 γκολ Βόρειος όμιλος) την βράβευση ο κος Φαλέκας Δημήτρης 
Τυχερές ομάδες η ΈΝΩΣΗ ΆΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 150  ΕΥΡΩ 
Α.Ο.ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 100 ΕΥΡΩ
ΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 100 ΕΥΡΩ
ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝ 100 ΕΥΡΩ 
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ   
Α.Ο ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 
ΠΡΑΓΓΙ (ΑΕΔ Β)   ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΓΗΝΗΣ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 






















ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ free counters for websites
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by