Headlines

Comments

Η ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑ -ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΕΤΖΙΔΙΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΠΣ Έβρου βράβευσε για την τεράστια προσφορά τους, δυο μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου της Θράκης , ο λόγος για τον Αριστείδη Μετζιδιέ και τον Βλαδίμηρο Μπάρμπα που υπηρέτησαν για πολλά χρόνια σαν ποδοσφαιριστές και ως προπονητές στον χώρο του ποδοσφαίρου.


                                        ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ




 Ο Αριστείδης Μετζιδιές ο οποίος ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής στην Ασπίδα Ξάνθης 1955-65, το 1967 πήγε στον Ορέστη Ορεστιάδας όπου αγωνίστηκε για 11 χρόνια έως το 1978, αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην ΑΕ Διδυμοτείχου , το 1981 πήγε στον Ακρίτα Νέας Βύσσας , ενώ το 1982 επέστρεψε και έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στον Ορέστη Ορεστιάδας. Στη συνέχεια ως προπονητής δούλεψε σε πολλές ομάδες , μερικές εξ αυτών είναι ο Ορέστης Ορεστιάδας που κατέκτησε 2 πρωταθλήματα , με την ΑΕΔ που κατέκτησε 1 κύπελλο,με την Ασπίδα Καβύλης που κατέκτησε επίσης 1 κύπελλο , Ηρακλή Σαγήνης και στον Άρδα Καστανεών. 
 Την απονομή την έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Πανίδης Γιώργος.

Ο Βλαδίμηρος Μπάρμπας , αγωνίστηκε στη Β Εθνική με τον Άρη Πτολεμαϊδος ,στον Α.Ο  Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ)   Β και Γ Εθνική,με τον Πανσερραϊκό Α Εθνική, και για  πολλά χρόνια σε παρα πολλές ομάδες ως προπονητής  στο ΑΛΕΞ, ΕΘΝΙΚΟ, ΠΑΕ ΘΡΑΚΗΣ , ΑΕΔ, ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ,ΑΡΗ ΑΙΣΥΜΗΣ, ΝΕΑ ΧΙΛΗ, ΝΙΨΑ , ΔΟΞΑ ΤΥΧΕΡΟΥ, ΛΟΥΤΡΑ,ΜΑΪΣΤΡΟΣ,ΑΠΑΛΟ, ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ  κλπ...
Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης



Από το βήμα ο Βλαδήμηρος Μπάρμπας ευχαρίστησε με αρκετή συγκίνηση για την μεγάλη τιμή που του έγινε. Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση , η τιμή είναι μεγάλη διότι μας βραβεύει ο πρώτος φορέας , ο φορέας που εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο στο Νομό μας. Εύχομαι στους ανθρώπους αυτούς τις σαράντα πέντε (45) ομάδες να τις κάνουν εκατό(100) και να ξαναφέρουν στον Νομό μας την παλιά ποδοσφαιρική αίγλη , όπου ο Ορέστης Ορεστιάδος έπαιζε Β Εθνική , όπου είχε οχτώ ομάδες στη Δ΄ Εθνική ,η ΑΕΔιδυμοτείχου κατακτούσε το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος,όπου ο Έβρος Σουφλίου ήταν χρόνια στη Γ Εθνική ,οι ομάδες της πόλης μας , ΑΛΕΞ , ΕΘΝΙΚΟΣ , ΠΑΕ ΘΡΑΚΗΣ παίξανε στη Β και Γ Εθνική, αυτό σας εύχομαι να τα καταφέρεται και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε .

Ο κος Γαβριηλίδης αισθάνθηκε να ευχαριστήσει με την σειρά του για την τιμή που του έγινε να βραβεύσει τον Βλαδίμηρο Μπάρμπα καθώς είναι μια μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου στη Θράκη. Συνεργάστηκα μαζί του και σαν παράγοντας αλλά τον αντιμετώπισα και σαν αντίπαλο!!





Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by