Headlines

Comments

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ

Ο κόσμος του Διδυμοτείχου αύριο οφείλει  να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο ώστε  να δώσει την δύναμη στους παίκτες να φτάσουν στην νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έρχεται  να πάρει τη ρεβάνς ,η ΑΕΔ κέρδισε  στον πρώτο γύρο με 0-2 στις Σέρρες.
Η ΑΕΔ υποδέχεται αύριο Σάββατο τnν δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ,Ελπίς Σκουτάρεως, που ήδη βρίσκεται στο Διδυμότειχο και έχει ξεκάθαρο στόχο μόνο τους τρεις πόντους , ύστερα από το εξαιρετικό διπλό μάλιστα μέσα στην Καβάλα , ώστε να παραμείνει σε επαφή με την πρώτη θέση.
Η Α.Ε.Δ θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να  μην χάσει την επαφή της με τις ομάδες που παλεύουν για παραμονή στην κατηγορία .
Οι ελπίδες για παραμονή σίγουρα  υπάρχουν και με νίκη αύριο ξεκινάει μια καινούργια πορεία για την ομάδα του Διδυμοτείχου.
Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο όμως αυτό που της λείπει  είναι  το σκοράρισμα!   
Από πλευράς προετοιμασίας για τον αγώνα ,η  προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τον Χρίστο Τελκίσκι  να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές .




  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ  36
............................................
ΣΚΟΥΤΑΡΙ  33
ΚΑΒΑΛΑ 30
ΟΡΦΑΝΟ  30
ΝΕΣΤΟΣ  24
ΑΒΑΤΟ 22
ΟΡΦΕΑΣ 21
.............................................
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 20
ΑΕΔ  17
ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ  15
ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ 10
ΚΑΡΠΕΡΗ 9



  ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΕΔ -ΣΚΟΥΤΑΡΙ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΒΑΤΟ-ΚΑΡΠΕΡΗ
ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΕΣ-ΚΑΒΑΛΑ
ΟΡΦΑΝΟ-ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ-ΝΕΣΤΟΣ



ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ website hits counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by