ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΣΟΥΦΛΙ , ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ,ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΥΣ

Κλειστά θα είναι σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία στους Δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας λόγω του συνεχιζόμενου ψύχους που επικρατεί από το βράδυ της Κυριακής σε όλο το Νομό Έβρου. 
 Προσωπικό και μηχανήματα των δήμων αλλά και της αντιπεριφέρειας βρίσκονται επί ποδός από τα ξημερώματα της Δευτέρας προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό τόσο το εθνικό όσο και το επαρχιακό οδικό δίκτυο.
 Η χιονόπτωση έχει σταματήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες σε όλο το νομό, ωστόσο διατηρούνται οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έως -6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που δυσχεραίνει τον καθαρισμό του οδοστρώματος. 

 Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σουφλίου, Βαγγέλης Πουλιλιός, συνεχίζονται και σήμερα οι προσπάθειες ολοκλήρωσης του καθαρισμού από τα χιόνια όλων των οικισμών. 
Η κίνηση των οχημάτων εντός των οικισμών, της πόλης του Σουφλίου αλλά και στον Κάθετο Άξονα διεξάγεται κανονικά, ωστόσο χρήζει προσοχής. 
 Όσον αφορά τη λειτουργία των σχολικών μονάδων ο κ. Πουλιλιός αναφέρει ότι εφόσον επαληθευτούν οι μετεωρολογικές προγνώσεις, σύμφωνα με τις οποίες από το απόγευμα η θερμοκρασία θα πέσει στους -13 βαθμούς Κελσίου, το πιθανότερο είναι να παραμείνουν και αύριο κλειστά. 
 Ήλιος με δόντια σήμερα και στον Δήμο Ορεστιάδας όπου η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους -4 βαθμούς. 
Ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης δήλωσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας δεν σταμάτησε η προσπάθεια του δήμου που προχώρησε και στη μίσθωση ιδιωτών, για τη διάνοιξη του οδικού δικτύου. 
 Με χρήση αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία στο Δήμο Διδυμοτείχου, σύμφωνα με το δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη
Τα μηχανήματα του δήμου επιχειρούν από τα ξημερώματα τον καθαρισμό από τα χιόνια του οδικού δικτύου, το οποίο παραμένει ανοιχτό αλλά με προβλήματα ολισθηρότητας. 

 Η κατάσταση του οδοστρώματος είναι και ο λόγος διακοπής σήμερα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Δήμο Διδυμοτείχου, όπου, όπως σημειώνει ο κ. Πατσουρίδης, δεν υπήρξαν αποκλεισμοί οικισμών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ html hit counter code  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια