Headlines

Comments

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΟ "Δ. ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ" / ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ- Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 0-1 (ΦΩΤΟ)

Πριν την έναρξη του  αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Έβρου Σουφλίου Αλέκου Παπαναστασίου που "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών .
Ένας άνθρωπος που 
αγαπήθηκε από τους φίλους του Εβρίτικου ποδοσφαίρου για το ήθος του ,την αξιοπρέπεια και την αγάπη που είχε για τον αθλητισμό.
Πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Έβρο Σουφλίου επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής και  όχι μόνο , καθώς βοηθούσε  την ομάδα  του Έβρου με αγάπη και από άλλες θέσεις.
Δεν έχανε κανέναν αγώνα και πάντα  από την δική του γωνιά , καμάρωνε  τα δυο του παλικάρια ,Δημήτρη και Κώστα και όλα τα νέα παιδιά που αγωνίζονταν στο γήπεδο.
Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης προπονητής του Α.Ο.Ιπποκράτη ,φόρεσε τα χρώματα του Έβρου τουλάχιστον μια δεκαετία ως ποδοσφαιριστής του Έβρου  Σουφλίου και μετέπειτα ως προπονητής , με συγκίνηση άφησε μια ανθοδέσμη  στη γωνιά που έβλεπε όλα τα παιχνίδια του Έβρου  ο αείμνηστος Αλέκος Παπαναστασίου . 






                                   ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ-Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 0-1 

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι ο Α.Ο.Ιπποκράτης επικράτησε του Έβρου Σουφλίου με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Σουφλίου με γκολ του Στεφανίδη Κώστα  στο 31΄, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ο,τι η μπάλα  δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος , ο διαιτητής Σημίδης σε επικοινωνία   με τον πρώτο βοηθό Κίτσο Κ. κατακύρωσε το τέρμα .
Στο 41΄ σε ανατροπή του Ασπιώτη (διαμαρτυρίες για ανύπαρκτο από τον Ιπποκράτη ) εκτέλεσε ο Τσομπανούδης Δημήτρης η μπάλα στο δοκάρι .

Ο Έβρος στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι ο Ιπποκράτης έφυγε με το τρίποντο και με 24 βαθμούς είναι στην τέταρτη θέση , ο Έβρος με 19 στην 6η .

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ):ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ,ΜΠΑΜΝΙΟΣ,ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΜΠΕΤΖΕΚΑΣ,ΔΡΑΣΑΚΗΣ,ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ(84΄ΤΣΙΟΥΜΠΑΝΟΥΔΗΣ )ΜΗΣΙΟΥΔΗΣ,ΒΑΣΒΑΝΗΣ(70΄ΛΑΖΙΔΗΣ),ΠΡΕΠΟΥΔΗΣ,ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΔΗΣ ΔΗΜ(75΄ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ),ΑΣΠΙΩΤΗΣ.

Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ)ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞ,ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (65΄ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ),ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ,ΤΣΑΛΚΙΔΗΣ,ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΑΜΡΙΚΙΣΒΙΛΙ,ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ (46΄ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ),ΓΑΛΑΝΟΣ,ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Κ, ΠΥΛΟΥΔΗΣ (76΄ΜΚΡΤΣΙΑΝ),ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΗΛ(85΄ΝΕΝΟΓΛΟΥ Κ).

                    Ο πρόεδρος και ο Γενικός αρχηγός του Α.Ο.Ιπποκράτη στην κερκίδα του Σταδίου.




























ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ web page visit counter
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by