ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ / ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ - ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ 2-0 (ΦΩΤΟ)


Ένα ακόμη βήμα παραμονής έκανε η ομάδα του Διδυμοτείχου που νίκησε δίκαια τους Προσκυνητές με 2-0. Ένα σκορ που μπορεί να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις  αν οι τυπικά γηπεδούχοι (το παιχνίδι έγινε στην Αλεξανδρούπολη) ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια αν και σε πολλές περιπτώσεις ο Νικολίτσας κατέβασε «ρολά».
 Η ομάδα της ΑΕΔ  μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 11΄ο Ιντζές άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Εμρέ.  
Στο 12΄και στο 23΄ο Εμρέ και ο Παντελίδης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Νικολίτσα. 
Ο Σιχλιμοίρης στην μία και μοναδική φορά που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Συριτούδη  δεν πλάσαρε σωστά. Το έργο της Δόξας έγινε πιο δύσκολο από το 40΄όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζηνονός. Στο 41΄ο Νικολίτσας έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Σουλεϊμάνογλου. 
Ο Εμρέ στο 43΄μόνος απέναντι από τον Νικολίτσα πλάσαρε ψιλά άουτ και στο τέλος του 1ου μέρους  Σουλεϊμάν και Αβογιάν σε μία φάση διαρκείας στα καρέ του Νικολίτσα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
  Στο 2ο μέρος η υπεροχή της ΑΕΔ συνεχίστηκε όπως και οι ευκαιρίες από τους Ιντζέ και Εμρέ. 
Το τελικό 2-0 έγινε από τον Εμρέ στο 87΄όπου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής Πουλικίδης (Τσακίρης-Οικονομίδης ) Σ.Δ.Δράμας

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Κ. Τελκίνσκι) Συριτούδης Κ., Θάνος (55΄Νικολαϊδης), Παντελίδης (88΄Καζάλας), Πατιαλάκας, Τσανετάκος, Σιμιτσάκης(78΄Ζαφειρόπουλος), Εμρέ, Αβογιάν, Σουλεϊμάν (89΄Τερτζούδης), Καπετανίδης, Ιντζές.


ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Ν. Μπαχαρίδης) Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Γιολδάσης, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Γιαννακίδης (51΄Πατιούλας), Ζηνονός, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Παγώνης.        

































ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ counter for website

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια