Grexit: ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως το Grexit έχει δρομολογηθεί και για να αποφευχθεί, θα πρέπει να γίνουν θαύματα από την ελληνική πλευρά, τα οποία δεν διαφαίνονται στην παρούσα φάση. 
Οι διεθνείς συνομοσπονδίες έχουν πολλά παράπονα για τη μεγάλη καθυστέρηση στις δικαστικές αποφάσεις, ζητούν παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν δημιουργήσει το μπάχαλο του τελευταίου διαστήματος και παράλληλα βλέπουν πως ακόμα και τώρα υπάρχει πολεμικό κλίμα ανάμεσα στις ομάδες. Δεν είναι οι μόνοι λόγοι, υπάρχουν και άλλοι. Γνωρίζουν επακριβώς τι συμβαίνει, δεν μένει τίποτα κρυφό και έχουν αντίληψη της πραγματικότητας.
Αναφορικά με την Εθνική ομάδα, η οποία καλείται να πληρώσει το μάρμαρο χωρίς να φταίει, αναζητείται φόρμουλα, ώστε να μην χρειαστεί να μείνει εκτός των διεθνών διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχει. Αυτό είναι κάτι που εξετάζεται και μένει να δούμε πώς θα μπορέσει να υλοποιηθεί. Όσο για τους συλλόγους, αντιλαμβάνεται ο καθένας πως το Grexit σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και με αυτό τον τρόπο η FIFA θεωρεί πως θα πάρουν το μάθημά τους.
Μέσα σε όλα αυτά, το σημερινό (29/3, 10:00) συμβούλιο στην ΕΠΟ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Βαγγέλης Γραμμένος αναμένεται να ενημερώσει τους πάντες για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει. Ο Χέρμπερτ Χούμπελ δεν θα δώσει το παρών, αλλά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρίσκονται εκεί τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GREXIT ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

 - Καμία Εθνική ομάδα, οποιουδήποτε φύλου ή ηλικίας δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε διεθνείς διοργανώσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Εθνική Ανδρών να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Euro 2020, όπως και στο Nations League.
- Κανένας σύλλογος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League ή το Europa League. Αυτό σημαίνει πως όποιες ομάδες πάρουν το "εισιτήριο" για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του πρωταθλήματος, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν. Αυτό θα πλήξει το κύρος των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αναζητήσουν νέους σταθμούς στην καριέρα τους.
- Διεθνή επίσημα φιλικά, εντός ή εκτός συνόρων, δεν θα επιτρέπονται, κάτι που θα επιφέρει ποδοσφαιρική απομόνωση για τη χώρα μας. Αυτό δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις προετοιμασίες των ελληνικών ομάδων, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για σοβαρά τεστ, που έχουν ιδιαίτερη σημασία σ' αυτό το επίπεδο.
- Οι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματά μας ή Ελλήνων στο εξωτερικό δεν θα είναι εφικτές, αφού η ΕΠΟ δεν θα αναγνωρίζεται διεθνώς ως ομοσπονδία. Οποιοσδήποτε αλλοδαπός αγωνίζεται ήδη με συμβόλαιο στη χώρα μας αποκτά απευθείας το δικαίωμα προσφυγής στη FIFA για λύση της συνεργασίας με την ομάδα του.

Thrakiotis e-mail:
thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like!
 Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.