Headlines

Comments

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ Η Υ.Α.Β.Ε


Για δεύτερη χρονιά το σήκωσαν το κύπελλο η Υπηρεσία Ασφάλειας Βουλής των Ελλήνων (Υ.Α.Β.Ε) και στέφτηκε πρωταθλήτρια  στον 8ο τελικό  SUPER CUP Αστυνομικών Διευθύνσεων στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" Τρίτη 20 Μαρτίου 2018.
Με τρία γκολ όλα στο πρώτο ημίχρονο , στο 19΄ ο Χαραλάμπους εκμεταλλεύτηκε  το λάθος του Μπαρμπαγιάννη και με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο 30΄ ο Καρασερίδης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα στο δοκάρι  και στην επιστροφή ο Μπαρμπαγιαννης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά ,o  Γκράνας είχε άλλη άποψη  ,ακύρωσε το τέρμα καθώς θεώρησε ότι ο Μπαρμπαγιάννης έσπρωξε τη μπάλα με το χέρι(την έχουμε τη φάση και αύριο θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε ).
Στο 39΄ λάθος της άμυνας  και πάλι ο Χαραλάμπους εκτελεί με ωραίο πλασέ το 0-2 , για να έρθει ο Γεωργόπουλος στο 42΄ με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 0-3

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού , η μπάντα του δήμου Αλεξανδρούπολης έπαιξε τον Εθνικό ύμνο, στη συνέχεια ακολούθησαν βραβεύσεις .
MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών ο Γραμματικόπουλος Αναστάσιος.

Αύριο Τετάρτη θα σας δείξουμε τα γκολ ,τι είπαν οι πρωταγωνιστές και στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ολόκληρο τον αγώνα από το www.tvthrakiotis.gr

ΑΔ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:(ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ )ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ,ΠΕΤΚΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ(58΄ΣΙΣΚΟΣ),ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΓΥΛΟΣ(46 ΄ ΔΑΝΙΗΛ),ΔΟΡΟΥΓΙΔΕΝΗΣ,ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ(84΄ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ),ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ(46΄ΛΑΜΠΙΔΗΣ),ΠΑΣΧΑΛΗΣ.

Υ.Α.Β.Ε(ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ)ΜΠΑΚΟΛΑΣ,ΠΑΠΠΟΣ(50΄ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΗΣ),ΚΟΚΚΑΛΗΣ(53΄ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΟΘΡΑΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΣΛΑΝΗΣ,ΦΕΚΑΣ(87΄ΜΑΝΟΥΡΗΣ),ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ(54΄ΓΑΒΡΙΗΛ),ΤΖΑΝΕΤΟΣ,ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ(70΄ΦΛΩΡΟΣ).


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΚΡΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ , Α ΒΟΗΘΟΣ  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, Β ΒΟΗΘΟΣ ΧΑΤΖΗΜΩΥΣΙΑΔΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ και ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΗΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 




















































ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ page counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by