ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τους δυο κρατούμενους συμπατριώτες μας από την Τουρκία οι παλαίμαχοι του Ορέστη  πήραν την απόφαση να μην συμμετάσχουν στην έναρξη του Βαλκανικού πρωταθλήματος..
Το Βαλκανικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου 2018 και συμμετέχουν σε αυτό 
η Ελλάδα με τρεις ομάδες (3):ΟΡΕΣΤΗΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, Α.Ε. Κομοτηνής, η Βουλγαρία επίσης με τρεις ομάδες (3):Κίρτζαλι,Σβίλενγκραντ,Στάρα Ζαγόρα (BEROE) και η Τουρκία  με δυο ομάδες (2):Λουλεμπουργκάζ,Ουζούνκιοπρου.

Η σχετική ανακοίνωση 


"Απόφαση της διοίκησης είναι ,λόγω των τελευταίων γεγονότων,εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τους δύο συμπατριώτες μας,να μην συμμετέχουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ στις 31 Μαρτίου.
Αν και πιστεύουμε πως ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και πως είναι άλλο η πολιτική και άλλο οι σχέσεις των λαών,θεωρούμε ανήθικο να αγωνιστούμε ενώ κρατούνται άδικα οι δύο συμπατριώτες μας."



ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ page counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια