Headlines

Comments

Α.Κ.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ / ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ 4ο HEREYA OPEN



Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Αθλητικού Κέντρου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ορεστιάδας με προπονητή τον Σαπαρίδη Χρήστο ,καθώς στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό "4ο HEREYA OPEN" Σόφια Βουλγαρίας (7) επτά χώρες ,(700) επτακόσιοι  αθλητές -τριες  ο σύλλογος έλαβε μέρος με πέντε αθλητές και αποκόμισε τέσσερα μετάλλια,  (3) τρία χρυσά και (1) ένα ασημένιο  .


ΧΡΥΣΟ - ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΚΤΟΡΑΣ-ΜΑΡΙΟΣ
ΧΡΥΣΟ- ΑΣΗΜΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ-ΑΝΝΑ
ΧΡΥΣΟ - ΔΟΜΠΑΣ ΦΏΤΗΣ
ΑΣΗΜΕΝΙΟ- ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΎΡΩΝ

Όπως μας δήλωσε ο έμπειρος προπονητής ο κος Χρήστος Σαπαρίδης :

Με τέσσερις  αθλητές και μια αθλήτρια στο διεθνές πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας , δείξαμε την σταθερή και συνάμα ανοδική πορεία του συλλόγου μας για μια ακόμη φορά αποκομίζοντας τρία χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό και πλούσιες ς εμπειρίες από τη διοργάνωση.
Δεν τα κατάφερε ο "γίγαντας" ΖΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ο οποίος ήταν σαφώς καλύτερος από τον αντίπαλο του ,όμως κάποιες  λεπτομέρειες  του  στέρησαν  το μετάλλιο .
Το σημαντικό είναι ότι   στάθηκαν επάξια και αγωνίστηκαν με σθένος και απέδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν και στο διεθνές περιβάλλον!!Το μέλλον τους ανήκει. 
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ"


ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ website counter widget
Επιμέλεια: panos Thrakiotis

 Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by