ΜΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΝΤΑΡΑ ΣΕ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ!!! Η ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Τη «γκάφα» της Δόξας Δράμας με τη συμμετοχή υπεράριθμων ξένων στον αγώνα με τον Άρη παραδέχθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Μπύρος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή 
«Στη Σέντρα». Ταυτόχρονα, έβαλε κατά συνεργατών του στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τους «υπεύθυνους – ανεύθυνους» ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά στον γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη. 

Στον «αέρα» κινδυνεύει να τιναχτεί η προσπάθεια που κάνει η Δόξα Δράμας προκειμένου να ανέβει κατηγορία.
 Στον χτεσινό αγώνα με τον Άρη από το 71΄ μέχρι το 77΄ όταν και ο Τζόκιτς έγινε αλλαγή οι «μαυραετοί» αγωνίζονταν με έξι ξένους στην εντεκάδα τους.
 Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Δραμινοί αναμένεται να τιμωρηθούν με μηδενισμό και με αφαίρεση βαθμών, καθώς ο ΚΑΠ επιτρέπει την συμμετοχή μέχρι πέντε ξένων παικτών στο αρχικό σχήμα.



Ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Δόξα Γιάννη Μπύρου 


«Στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», από το 71ο λεπτό μέχρι και το 77′ του αγώνα, η ομάδα μας αγωνίσθηκε με έξι κοινοτικούς – αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, αντί πέντε, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ. 
Επειδή η ευθύνη προϋποθέτει ήθος και στην εποχή μας είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα, ως ΠΑΕ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας! 
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μας διακατέχει η νοοτροπία του «θύματος» και να περιμένουμε τις όποιες αντιδράσεις των άλλων ομάδων. 
Θεωρούμε σωστό να προχωρήσουμε στην ανάληψη των ευθυνών που μας αναλογούν, διότι έτσι απομακρύνουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα και καθορίζουμε το μέλλον μας και την προσωπικότητά μας. 
Είναι μεγάλη και δύσκολη υπόθεση να ζει κανείς υπεύθυνα. Άλλωστε ο Νίκος Καζαντζάκης είχε πει: «Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο.
 Αν χαθεί, εγώ θα φταίω».

 Γιάννης Μπύρος


ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ hit counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια