ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΕ (ΦΩΤΟ)


 Πάρτε μια γεύση απ΄όσα είδαμε στο ντέρμπι του Σαββάτου 21-4-2018 ΕΘΝΙΚΟΣ -ΟΡΕΣΤΗΣ στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ".

Το ζέσταμα των ομάδων , οι θεατές παίρνουν θέση σιγά σιγά  στην κερκίδα με αφορμή ότι το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε Σάββατο πολλοί παράγοντες ,προπονητές παρών στο γήπεδο.



 Στην κάτω φωτογραφία ο Πρόεδρος της Θράκης Φερών ,Μπόρας Χρήστος μαζί με τον Διακάκη Τάσο Γραμματέα της Α.Ε.ΔΙΔΥΜΟΤΕΊΧΟΥ , όρθιος ο πρώην προπονητής της ΑΕΔ Αναστασιάδης Γιάννης .
Στην κάτω φωτογραφία ο νυν γραμματέας της ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ και όπως όλα δείχνουν και υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης στις επικείμενες εκλογές  (τέλη Μαϊου) Χατζημαρινάκης Παντελής  μαζί με τον πρώην πρόεδρο του Έβρου Σουφλίου Καραγιάννη Χρήστο , Νίκο Ραδιόγλου και Τοκαμάνη Ευάγγελο Αντιπρόεδρο του Ορέστη. 



Ο προπονητής του Α.Ο.Ιπποκράτη Βασίλης Τσιομλεκίδης και πιο πίσω ο καταξιωμένος διαιτητής της ΕΠΣ Έβρου, Σιβούδης Σωτήρης  που έχει σφυρίξει  πολλά κρίσιμα  παιχνίδια στην Α Έβρου.   


 Είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.... όπως διακρίνουμε η κρισιμότητα του  αγώνα επέβαλε να υπάρχει έμπειρη τριπλέτα με ενδοσυννενόηση για να αποφευχθούν λάθη που θα έκριναν τον αγώνα.
  Σιδηρόπουλος Σάββας (Football League), αριστερά  Βασιλόπουλος Σπύρος (Souper League) δεξιά  Τερζόπουλος Παναγιώτης (Football League),

 Ο Νίκος Γκαϊδατζής τα λέει με τον Σεβαστό Γκαβανόζη λίγο πριν το σφύριγμα του παιχνιδιού.


 Ο πάγκος του Ορέστη
 Ο πάγκος του Εθνικού


                                          Ο Άρχοντας του αγώνα Σιδηρόπουλος Σάββας











Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια