ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Εντυπωσιακή σεζόν για τον πρώην παίκτη του ΈΒΡΟΥ Σουφλίου (2014-15) Λόρυ Κέρι που με τον Αστέρα Αμαλιάδας (5ος όμιλος Γ εθνική κατηγορία) έφτασε τα 19 γκολ  και κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, ενώ παράλληλα με 50 βαθμούς οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Η αγωνιστική πορεία του ποδοσφαιριστή 

Ο Λόρι Κέρι είναι 27 ετών, γεννημένος 17 Σεπτεμβρίου 1990 και αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, στη δεξιά και αριστερή πλευρά με την ίδια ευχέρεια.
 Ο ποδοσφαιριστής είναι γόνος οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία (ερχόμενοι οικογενειακά στην Ελλάδα όταν αυτός ήταν μόλις δυο ετών) αλλά έχει ελληνική υπηκοότητα.
Μάλιστα, προ διετίας υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο.
 Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, όπου στα 14 του έκανε και ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα, η οποία συμμετείχε στο Α’ τοπικό.
Τρία περίπου χρόνια αργότερα, υπήρχε ήδη ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά εκείνος προτίμησε τη Βέροια.
Ουσιαστικά αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας, όταν και σε νεαρή ηλικία κατάφερε να φτιάξει όνομα που απασχόλησε μέχρι και μεγάλους συλλόγους, όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ!
 Στη συνέχεια, κατατέθηκε επίσημη πρόταση από τον Ηρακλή (προς τη Βέροια), η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.
 Εκεί σταμάτησαν οι προσπάθειες απόκτησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν και ανήλικος, δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε άλλο ελληνικό σύλλογο μέχρι τα 21 του.
Το 2007 ο Κέρι έφυγε για την αλβανική Μπέσα. Ο Κέρι στη συνέχεια βρέθηκε ξανά στη Βέροια και τους πρώτους μήνες του 2009 υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα (Β’ Εθνική εκείνη τη σεζόν, κάνοντας και 2 συμμετοχές).
Το καλοκαίρι του 2009 εντάχθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, στην ομάδα Κ20 του συλλόγου, για τη σεζόν 2009-10.
Τότε που ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής και είχε κερδίσει άνοδο στη Σούπερ Λιγκ (ως 1ος), και ήταν από τους κορυφαίους της Νέων εκείνης της “φουρνιάς”, αλλά όταν ανέβηκε ο Ολυμπιακός στη Σούπερ Λιγκ αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους».
Ακολούθως πήγε στον Γ.Σ. Αλμυρού τη σεζόν 2010 – 2011, κι έπειτα, στον Οικονόμο Τσαριτσάνης το 2012 – 2013, στα Χανιά τον α’ γύρο του 2012 – 2013 , στην Αναγέννηση Γιαννιτσών τον β’ γυρο του 2012 – 2013, τον Πιερικό τη σεζόν 2013 -2014 (Β’ Εθνικής, 19 επίσημες συμμετοχές., οι 15 πρωταθλήματος -2 γκολ), τον Έβρο Σουφλίου τον α’ γύρο του 2014 -2015 (συνδυάζοντας το και με στρατιωτική θητεία), στα Τρίκαλα τον β’ γύρο του 2014 – 2015, ενώ την προπέρσινη σεζόν 2015 -2016 στον Αιολικό.
Πέρυσι, ο Κέρι άρχισε τη σεζόν στην Καλλονή (Β’ Εθνική), με 8 συμμετοχές στον α’ γύρο (6 πρωταθλήματος) και ακολούθως πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου τον Ιανουάριο, όπου αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (2ο όμιλο) έχοντας και 3 γκολ.

Φέτος αγωνίζεται στην Αμαλιάδα και ελπίζει να οδηγήσει την ομάδα του στη Β Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ free hit counters
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια