Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Kick Boxing (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο  Βουλευτής Έβρου και Αναπλ. Τομεάρχης Άμυνας της Ν Δ, Αναστάσιος Δημοσχάκης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το 9ο Διεθνές πρωτάθλημα Kick Boxing , τόνισε με έμφαση την υποστήριξη του σε τέτοιες διοργανώσεις ,καθώς μας γνωστοποίησε την μακροχρόνια φιλία  που τον συνδέει με τον πρόεδρο της Π.Ο.Κ Μιχάλη Τριανταφύλλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα άλλο μεγάλο αθλητικό γεγονός ,στον  αγώνα δρόμου VIA EGNATIA RUN που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 όπου έλαβε μέρος και μάλιστα έκανε και προσωπικό ρεκόρ !!
 Ένας αγώνας δρόμου στα "χνάρια" της ιστορίας και της αρχαίας Εγνατίας Οδού. 

Ο Βουλευτής Έβρου επεσήμανε πως το μέλλον πλέον ανήκει στους ΗΓΕΤΕΣ, να πάρουν  σωστές αποφάσεις ,ώστε ο αυτοκινητόδρομος "Νέα Εγνατία" να μπορέσει να έχει του κυκλοφοριακούς φόρτους , εξ αιτίας των οποίων έγινε αυτό το έργο.
Να λειτουργήσουν τα οδικά σημεία εισόδου-εξόδου  στους Κήπους και στις Καστανιές, να ενεργοποιηθεί  το σιδηροδρομικό σημείο εισόδου-εξόδου Πυθίου -Κωνσταντινούπολης και γιατί όχι στο  μέλλον να έχουμε και  ένα νέο οδικό σημείο με την γειτονική χώρα ,διότι ως γνωστόν αποτελούμε την πύλη της Ελλάδος ,την πύλη της Ευρώπης.
Οφείλουμε να σχεδιάσουμε γρήγορα  ώστε να αποδώσουμε στο νέο αυτοκινητόδρομο τη ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ, αυτούς τους κυκλοφοριακούς φόρτους που πρέπει να έχει και ταυτόχρονα και χωρίς εμπόδια επί του οδοστρώματος , διότι πιστεύω στα διόδια τα Ιντερνετικά και μάλιστα τα δορυφορικά !!

Ηγγικε(έφτασε) η ώρα , το έχω αναδείξει , πιστεύω  ότι κάποια στιγμή να γίνει πράξη.



Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια