Α.Ο.ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2 "ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ"



Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην 1η κατηγορία του Έβρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών ήταν στην φιέστα που θα ακολουθούσε μετά το τέλος του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στις κραυγαλέες ευκαιρίες που έχασαν στο 2ο ημίχρονο. Τα δύο γκολ ήταν βγαλμένα από προπόνηση αφού με δύο κόρνερ του Αγοράκη, έστειλε συστημένη την μπάλα στο κεφάλι του Μαρασλή, πέτυχε τα γκολ στο 5΄και 50΄. Στο 52΄ ο Ιπποκράτης κέρδισε πέναλτι , ο έμπειρος Μπαμπλής έπεσε στην ίδια γωνία που σημάδεψε ο Πυλούδης και κράτησε το μηδέν στην εστία του.


                             Διαιτητής Ουζουνίδης (Παλαιοπάνης-Ναζιρόπουλος)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Β. ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ) Στεφανίδης Α., Βιτζέκας, Καρασερίδης (62΄Παπαδόπουλος), Γαλανός, Δούπας, Τηλέγραφος, Τσακανίκας, Στεφανίδης Κ., Κατσαμάγκας (70΄Καραμπελές), Πυλούδης (85΄Χαριτίδης), Μακιτσιάν.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. (Μ. ΦΛΩΡΟΣ-Σ. ΠΑΠΑΡΑΔΗΣ) Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Ράλλης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουτενούδης (65΄Τσαχιρίδης), Γκαβανόζης (70΄Μουχτάρης), Αγοράκης (58΄Πουλουκτσής), Γκαϊτατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής (62΄Τσελέπης)


ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ page counter
Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια