ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ : ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18 ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ

 Τον δικό της απολογισμό για την αγωνιστική σεζόν που μόλις τελείωσε έκανε ο Άρδας Καστανεών .
H πιο μακρινή σε απόσταση  ομάδα του Νομού ,καθώς τερμάτισε στη 7η θέση τη φετινή σεζόν 2017-18 με 29 βαθμούς στον ενιαίο όμιλο της Α Έβρου.

 Αρδας Καστανεών
Η αγωνιστική σεζόν 2017-18 έφτασε στο τέλος της. Το τελείωμα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μας αφήνει μια "γλυκιά" γεύση μετά από ένα μίνι σερί νικών στις τελευταίες αγωνιστικές και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η ομάδα μας.
Ήταν άλλη μια σαφώς απαιτητική ποδοσφαιρική χρονιά, σε έναν ενιαίο όμιλο και φέτος, μια χρονιά στην οποία η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε απο αρκετούς μικροτραυματισμούς και ατυχίες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές αλλά πάρα τις όποιες αντιξοότητες -λόγω και του πολύ βαρύ χειμώνα που πλήττει κυρίως τα σωματεία του Β. Έβρου- το πρόσημο είναι πέρα για πέρα θετικό. 

Μια χρονιά στην οποία η ομάδα μας κατάφερε να συγκεντρώσει 29 βαθμούς και να τερμάτισει στην 7ή θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε σύνολο 11 ομάδων, μόλις 4 βαθμούς μακριά απο τον δεύτερο στόχο που θέσαμε ως ομάδα, που ήταν η είσοδος στην πρώτη τετράδα.
Ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει, όλοι όσοι απαρτίζουμε τον σύλλογο "Αρδας Καστανεών" ήταν να τελειώσουμε άλλη μια χρονιά ενωμένοι και με χαμόγελα, μια μεγάλη οικογένεια, κυρίως υγιείς, πιο καλοί άνθρωποι και πιο ώριμοι, στόχος που επιτευχθεί με σχετική ευκολία, και είναι η βάση μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που θα μας βρει στο γήπεδο μας κάπου στα μέσα Αυγούστου, στην έναρξη της προετοιμασίας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συντέλεσαν να έρθει εις πέρας αυτή η ποδοσφαιρική σεζόν. 
Τους φιλάθλους της ομάδας μας για την διαρκεί υποστήριξη τους. Τους εξωτερικούς συνεργάτες και τους χορηγούς μας καθώς και τους ιατρούς που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στους ποδοσφαιριστές μας.
Ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή μας που "κουβάλησαν" στις πλάτες τους το φορτίο να οδηγήσουν την ομάδα μας ως το τέλος και φυσικά που επέλεξαν να κάνουν αυτό που αγαπάνε με τα χρώματα της ομάδας των Καστανεών.

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε...
ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΊ


ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ web page counter

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια