ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 2018 / ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ!!

Οι αντιπρόσωποι των ομάδων καλούνται να  εκλέξουν τα σωστά πρόσωπα , αυτούς δηλαδή που πάνω από οποιαδήποτε φιλοδοξία θα δουλέψουν για το Εβρίτικο  ποδόσφαιρο να δώσουν μάχες για να έχουμε καλύτερες μέρες για το τοπικό ποδόσφαιρο αφήνοντας πίσω κάθε σκέψη για καρέκλα και κάθε σκέψη για τις μελλοντικές  εκλογές της ΕΠΟ, τασσόμενοι με το ένα ή άλλο στρατόπεδο, αλλά βάζοντας στην κορυφή μόνο τα συμφέροντα του τοπικού ποδοσφαίρου πρώτα και πάνω από όλα. 
 
Δυο συνδυασμοί όπως διαφαίνεται  θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τις ψήφους των "περίπου"  50 σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής .

 Ο ένας συνδυασμός είναι του Γ.Γραμματέα της Ένωσης κ. Χατζημαρινάκη Παντελή , δεύτερος συνδυασμός , όπως αυτός ανακοινώθηκε στο tvthrakiotis.gr με επικεφαλή τον Παναγιώτη Λογαρά  , (ίσως στο παραπέντε να δούμε άλλο για υποψήφιο πρόεδρο) .

Αυτοί οι δυο συνδυασμοί θα  διεκδικήσουν  την ψήφο των σωματείων για το νέο Δ.Σ. και η μάχη προβλέπεται σκληρή. 
 Ακούστηκαν τόσα πολλά όλες αυτές τις μέρες, ότι υπήρξαν προσεγγίσεις και η "σκόνη" που αφήνει η ατμόσφαιρα περί χρημάτων στα σωματεία, είναι ίδια ακριβώς με αυτήν που υπήρχε σε κάθε εκλογική διαδικασία φέτος στις Ενώσεις ανά την χώρα. 

Όπως και να έχει η κατάσταση  υπάρχει ένα κλίμα αλλαγής στο συσχετισμό των δυνάμεων και αναμένεται μάχη , όπως ανακοίνωσε ο απερχόμενος πρόεδρος κος Καραβασίλης Χρήστος δεν θα έιναι υποψήφιος και ήρθε η ώρα να αποχωρήσει , καθώς και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κος Μπίκος Θεόδωρος  ανακοίνωσε  ότι δεν θα είναι υποψήφιος  ,  με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του Παντελή Χατζημαρινάκη , αλλά ποτέ  κανείς δεν ξέρει  τι θα βγάλει η κάλπη. 

  Η Γ.Σ. για τις αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθεί στο Διδυμότειχο , Τετάρτη 30 Μαϊου 2018 , ώρα 19:30  στο ξενοδοχείο  ΕΡΜΗΣ.


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis

Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια