ΜΠΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ :ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ TV THRAKIOTIS ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

 Ο Θεόδωρος Μπίκος θέλησε από το tvthrakiotis να στείλει τις ευχαριστίες του ,μετά από 8 χρόνια ενασχόλησης από διάφορες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Έβρου και να ανακοινώσει οτι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαϊου 2018. 

"Μετά από 8 χρόνια ενεργής ενασχόλησης από διάφορες θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Έβρου ,δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία του Νομού μας για την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  τον πρόεδρο κ.Καραβασίλη Χρήστο ,καθώς και όλα τα τα μέλη του Δ.Σ για την ειλικρινή εμπιστοσύνη που μου δείξανε ,καθώς επί 6 χρόνια διετέλεσα πρόεδρος σε μια δύσκολη επιτροπή όπως αυτή της διαιτησίας ,από τις αποφάσεις της και τους ορισμούς διαιτητών ,σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνεται η καλή εικόνα ισονομίας της ΕΠΣ Έβρου προς τα Σωματεία -Μέλη της.
Επίσης ευχαριστώ τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας και όλους τους διαιτητές για την καλή συνεργασία.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας στην υπάλληλο της ΕΠΣ Έβρου και καλή φίλη μου κ.Τούλα .
Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου που  θα προκύψει από τις εκλογές.

Μπίκος Θεόδωρος "

    Φωτογραφία με δυο διαιτητές που τίμησαν τον Έβρο καθώς  έπαιξαν  και στην Α Εθνική κατηγορία , τους  Κοσμίδη Γιάννη και Τσώνη Κωνσταντίνο απο τις βραβεύσεις στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ website counter code

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια