Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Ο  Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή ποδοσφαίρου Νικήτα Παπαπαντελή , για τη θέση του Υπεύθυνου προγραμματισμού των αγωνιστικών τμημάτων  του.
 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ποδόσφαιρο


 "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον γνωστό σε όλους μας Νικήτα Παπαπαντελή στη θέση του "Υπεύθυνου προγραμματισμού και μεγιστοποίησης απόδοσης των αγωνιστικών τμημάτων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης."
Ο Νικήτας έχει μία 20ετή συνεχή πορεία δουλεύοντας είτε ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης σε ομάδες Δ΄και Γ Εθνικής, είτε σε τοπικές ομάδες της ΕΠΣ Έβρου και σε αναπτυξιακά τμήματα.
Εργάστηκε διαδοχικά, σε Πανθρακικό,ΑΛΕΞ, ΠΑΕ Θράκη, Ορφέας Αλεξ/πολης, ΝΙΨΑ, Ποντιακό και Καππαδοκία, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετούς και γνωστούς προπονητές, , όπως οι Μπανιώτης, Δουλγεράκης, Παντζιαράς, Τερζανίδης., Παππάς, Εσπινόζα,, Γαϊτάνος Κατρακυλάκης,κ.α.
Ήταν αυτός που εμπνεύστηκε σε συνέργεια των ακαδημιών της περιοχής το πρωτοποριακό πρότζεκτ του "ευ αγωνίζεσθαι", το οποίο και συντονίζει εδώ και έξι έτη και παράλληλα είναι Γενικός Γραμματείας του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου. Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε κοντά στην πρόσληψη ως βοηθός του κ Ελευθεριάδη στην Κ15 Εθνική Ελλάδος."


 

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια