ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΒΟΥΛΚΟΥ

  Με το KomoRun την Κυριακή που πέρασε τελείωσε μια σειρά αγώνων (Via Egnatia Run και αγώνας δρόμου Κάστρου Διδυμοτείχου). Ευχαριστώ όσους συνεργάστηκαν για να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Ευχαριστώ πατέρα Παναγιωτης Βουλκος που ''τρέχεις'' για τα πάντα, για να με βοηθήσεις σε ότι στόχο βάζω στο μυαλό μου!!!
Ευχαριστώ θείε Λέλο Vaggelis Mpozamanakis που ακολουθείς πάντα στους κοντινούς αγώνες!!! Ευχαριστώ τους ΛΥΚΟΙ Κεχαγιόγλου και τη προπονητάρα μας Mitso Kehayioglou που μας φέρνει σε άριστη κατάσταση στη γραμμή της εκκίνησης!!!
 Σας ευχαριστώ και όλους εσάς για την αναγνώριση της προσπάθειάς μου. Μου δίνετε δύναμη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!
 Ξεκίνησε και μιά καινούργια συνεργασία με τους ξηρούς καρπούς Δεληπούλιου DEKA NUTS, που θα βοηθήσει με πολύ σημαντικά προϊόντα διατροφής, που όλοι θα έπρεπε να έχουν στη καθημερινή τους διατροφή,και ειδικά ένας αθλητής!
Με το KomoRun την Κυριακή που πέρασε τελείωσε μια σειρά αγώνων (Via Egnatia Run και αγώνας δρόμου Κάστρου Διδυμοτείχου).
 Ευχαριστώ όσους συνεργάστηκαν για να πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδηλώσεις.
 Ευχαριστώ πατέρα


 panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια