ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕ ENA ΧΩΡΙΟ 600 ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!


Όταν οι προπαπούδες μας ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στα χέρσα εδάφη της περιοχής του Θρυλορίου ξεκίνησαν άμεσα την δημιουργία σπιτιών για να στεγάσουν τις οικογένειες τους που τόσα βάσανα τράβηξαν επί χρόνια..
Αμέσως όμως άρχισαν να σχεδιάζουν και να προχωρούν στο χτίσιμο της εκκλησίας Αγ. Κων/νου κ Ελένης  , στο χτίσιμο σχολείου και στην οργάνωση του ΠΡΩΤΟΥ αγροτικού συνεταιρισμού στη Β.Ελλάδα..
Όσο διάστημα οι προγονοί μας από το ΚΑΡΣ υλοποιούσαν αυτά οι υπόλοιποι πόντιοι πρόσφυγες από άλλες περιοχές του Πόντου παρακολουθούσαν αμήχανα από μακριά...και πολύ αργότερα ενσωματώθηκαν και ενώθηκαν για το κοινό καλό και την πρόοδο του χωριού.
Σήμερα μετά από σχεδόν 90 χρόνια τα δισέγγονα αυτών λειτουργώντας διασπαστικά και με πολιτικά και ομαδικά κριτήρια ίσως και προσωπικά αίτια δημιουργούν απέναντι στην ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ και τον ΠΟΝΤΟ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ και άλλο ποδοσφαιρικό σύλλογο σε ένα χωριό 600 κάτοικων.

Στόχος καθοδηγούμενος και χρηματοδοτούμενος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης ένας και μοναδικός.
Να γίνει ότι μπορεί ώστε να μην έχει θέση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Θρυλορίου ο Μιχάλης Κακουλίδης καθώς είναι ο μόνος που στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ ελέγχει ρωτάει και καταψηφίζει τον οικονομικό απολογισμό μαϊμού που φέρνει για έγκριση η ΕΠΣ..

Λοιπόν ! και η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ θα δικαιωθεί και ο ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ με κιτρινόμαυρη εμφάνιση θα είναι στα γήπεδα..
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.....Οι επόμενες δηλώσεις και απαντήσεις θα είναι σε προσωπικό επίπεδο με ονόματα και θα είναι σκληρές.....


Μιχάλης Χρήστος Κακουλιδης



Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια