ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ROYAL CROWN 2018 2ου Διεθνούς Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Μαϊου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ, η Συνέντευξη Τύπου του 2ου Διεθνούς Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής «Royal Crown».
Εκπρόσωποι των Φορέων Υποστήριξης του Αθλητικού θεσμού, Αθλήτριες που συμμετείχαν και πέρσι στην 1η εκδήλωση και θα ανανεώσουν τη συμμετοχή τους και στη φετινή αλλά και η Εκπρόσωπος του Τιμώμενου Υποστηριζόμενου Κοινωνικού Φορέα των “Γιατρών του Κόσμου”, έδωσαν το παρών τιμώντας με την παρουσία τους και ομιλίες τους την εκδήλωση.


Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εκπροσώπησε ο κος. Βασίλειος Ανατολίτης, Αρμόδιος σε Θέματα Αθλητισμού.
Τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, εκπροσώπησε ο κος. Σωκράτης Δωρής, τέως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.
Παρών ήταν κι ο κος. Σάκης Βασιλειάδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.
Τιμώμενη της ημέρας ήταν η ψυχή και το πνεύμα της Αθλητικής Διοργάνωσης, κα. Έλενα Καϊτετζίδου, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΙΩΝ Πανοράματος και Πρόεδρος του Royal Crown International Tournament.

Παρούσες ήταν κι οι κ.κ.
Κυριακή Ουδατζή, Διευθύντρια Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Γιαννακίδου Κούλα, τέως Γ.Γ. Αθλητισμού και Παλαίμαχη Πρωταθλήτρια Στίβου.
Οι αθλήτριες, Κατερίνα Δερβίση, Μαρία Δερβίση και Ιωάννα Μαγοπούλου.

H εκπρόσωπος του Υποστηριζόμενου Κοινωνικού Φορέα της φετινής διοργάνωσης, που αναβαθμίζει αισθητά την σημαντικότητα της εκδήλωσης και προσδίδει υψηλό ανθρωπιστικό ιδεώδες παράλληλα με το Εύ Αγωνίζεσθαι, κα. Σοφία Γκαρανέ, Διευθύντρια Πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης του Οργανισμού “Γιατροί του Κόσμου”.

Το 2ο Διεθνές Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής “Royal Crown” τελεί υπό την Αιγίδα του Αθλητικού Συλλόγου Αρίων Πανοράματος σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και την UNESCO.
Το 2nd International Tournament of Rhythmic Gymnastics «Royal Crown» θα διεξαχθεί στις 18-20 Μαΐου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA (Πυλαία).


MΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 / Ερωτικός 9,48 / Κοσμοράδιο 95,1 / Plus Radio 102,6 / Portal e-Charity.gr

Η είσοδος για το κοινό 18-20 Μαΐου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια