ΧΡΥΣΟΣ Ο ΚΟΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Εξαιρετική εμφάνιση  από τους αθλητές του ΟΕ.Γ.Αλεξανδρούπολης στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε 2-3 Ιουνίου 2018 στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.
 Η ομάδα των παμπαίδων που αποτελούταν από τους ΝΙΚΟ ΚΟΣΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑΞΑΝΗ, ΣΤΑΥΡΟ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΡΤΟΥΡΑ και ΣΤΑΘΗ ΚΟΡΩΝΙΔΗ κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο σύνθετο ομαδικό.
Χρυσό μετάλλιο ο Κόσογλου Νίκος στο  άλμα , Χάλκινο στο μονόζυγο, τέταρτες θέσεις σύνθετο ατομικό,  δίζυγο ,και στο έδαφος και 5η θέση στον πλάγιο ίππο και στους κρίκους στην κατηγορία Δ2.
Αργυρό μετάλλιο ο  Δημήτρης Μπαχτσεβάνης 2η θέση  στο άλμα, 5η θέση στο έδαφος, στο μονόζυγο και στους κρίκους, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και 7η θέση στον πλάγιο ίππο, στην κατηγορία Δ1.
Αργυρό μετάλλιο η Ελένη  Μπαφατάκη 2η θέση στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και 7η θέση στο έδαφος, στην κατηγορία Δ2.
Αργυρό μετάλλιο η Βάλια Κωσταντινίδου 2η θέση  στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο στην κατηγορία Δ1.


 

Το δελτίου τύπου του ΟΕΓΑ

 Συγχαρητήρια στους παμπαίδες και στις παγκορασίδες του συλλόγου μας, για την εξαιρετική τους εμφάνιση και το πλήθος διακρίσεων στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε 2-3 Ιουνίου 2018 στο Ε.Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.
Η ομάδα των παμπαίδων που αποτελούταν από τους ΝΙΚΟ ΚΟΣΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΑΞΑΝΗ, ΣΤΑΥΡΟ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΡΤΟΥΡΑ και ΣΤΑΘΗ ΚΟΡΩΝΙΔΗ κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο σύνθετο ομαδικό.
Σε ατομικό επίπεδο:
ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΟΓΛΟΥ 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο μονοζυγο , 4η θέση στο σύνθετο ατομικό, στο δίζυγο και στο έδαφος, 5η θέση στον πλάγιο ίππο και στους κρίκους, στην κατηγορία Δ2.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗΣ 8η θέση στους κρίκους και στο άλμα, στην κατηγορία Δ2.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, 5η θέση στο έδαφος, στο μονόζυγο και στους κρίκους, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και 7η θέση στον πλάγιο ίππο, στην κατηγορία Δ1.
Η ομάδα των παγκορασίδων που αποτελούταν από τις ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, ΑΜΑΛΙΑ ΤΑΓΓΑ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ, ΒΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ και ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΨΑΚΙΑΝΟΥ κατέλαβε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό με πολύ μικρή διαφορά από την 3η και 4η ομάδα.
Σε ατομικό επίπεδο:
ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο, 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και 7η θέση στο έδαφος, στην κατηγορία Δ2.
ΒΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο στην κατηγορία Δ1.


Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ, ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΙΟΡΔΑΝΗ ΝΙΓΔΕΛΗ, ΡΕΝΑ ΚΟΥΦΑΚΗ, ΔΩΡΑ ΠΑΣΑΛΙΔΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΒΙΣΙΑΝ, ΜΑΝΤΗ ΜΑΝΩΛΙΚΑ, καθώς και τον ειδικό συνεργάτη ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΤΑΚΗ για τη μεθοδική και ποιοτική δουλειά τους. Όλη η οικογένεια του ΟΕΓΑ, αθλητές, προπονητές, γονείς, λειτούργησαν υποδειγματικά όλη τη χρονιά και κατόρθωσαν να αναδείξουν το σύλλογο ως πρώτη δύναμη μεταξύ των ομάδων της περιφέρειας (πλην Αθήνας-Θεσσαλονίκης).
Πολλές ευχαριστίες και στον χορηγό μας Pitsas Camp - Παιδική Κατασκήνωση, που μας στήριξε όλη τη χρονιά.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια