ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ: Οταμπασίδης: «Αβέβαιη η παρουσία του Μπύρου»

Ποσό που «αγγίζει» τα 2 εκατομμύρια ευρώ απαιτείται για να δημιουργηθεί μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα στη Δόξα Δράμας και τουλάχιστον 900.000 ευρώ για να «βγει» η επόμενη χρονιά. 
Τα συγκεκριμένα στοιχεία αναλύθηκαν ενδελεχώς στη χθεσινή γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξας. 
 Χαρακτηριστικό των πολλών εξόδων που υπάρχουν είναι ότι χρειάζονται 350.000 ευρώ για τη μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών, 80.000 για αυτή του τεχνικού επιτελείου, 82.000 για τους υπαλλήλους, 40.000 για ενοίκια, 55.000 για έξοδα μισθοδοσίας και ασφάλεια, 40.000 για τις μετακινήσεις και άλλα 30.000 για τη διαμονή της ομάδας, 28.000 για έξοδα αγώνων, 40.000 για τα δικαιώματα της Ερασιτεχνικής Δόξας, 35.000 για ποσό στην ΕΠΟ, 3.200 για την Football League, 3.000 για την ΕΠΣ Δράμας, 8.000 για την ομάδα Κ-19, 12.000 για αμοιβές δικηγόρων, 22.000 για τις ανάλογες των λογιστών και περίπου 25.000 για διάφορα έξοδα.

 Οταμπασίδης: «Αβέβαιη η παρουσία του Μπύρου» 

 Ελλείψει του Γιάννη Μπύρου στη χθεσινή γενική συνέλευση εκ μέρους της ΠΑΕ Δόξα μίλησε ο Ανδρέας Οταμπασίδης.
Ο συνεργάτης του μεγαλομετόχου της ομάδας χαρακτήρισε αβέβαιη την παραμονή του κ. Μπύρου στην διοίκηση της Δόξας. 
 «Θα προσπαθήσω εν τη απουσία του κ. Μπύρου να εκφράσω τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του. Ο κ. Μπύρος είναι αβέβαιος όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα. Αν αισθανθεί ότι αδικείται για μια ακόμη φορά από την πολιτεία μπορεί και να εγκαταλείψει την προσπάθειά του.
Περιμένει όπως όλοι μας την απόφαση του Υπουργού και της Λίγκας όσον αφορά την πιθανή αναδιάρθρωση και τα έσοδα των ομάδων και αναλόγως θα κινηθεί.
Την προηγούμενη περίοδο είχε λάβει υποσχέσεις μεταξύ άλλων από τους κ. Λεουτσάκο, κ. Γιαννόπουλο και κ. Καλογιάννη ότι και η 6η θέση πρόκειται να οδηγήσει στη Superleague. Δεν πόνταρε τυχαία τα χρήματά του ούτε τυχαία είχε τάξει και δώσει μετά από κάποιους αγώνες πριμ με στόχο την κατάκτηση της 4ης θέσης. Κινήθηκε επιθετικά καθώς βασίστηκε σε αυτές τις υποσχέσεις. Η ομάδα χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από την πόλη της Δράμας.
 Ο κ. Μπύρος δεν είδε τη Δόξα ως επιχείρησή του με σκοπό το προσωπικό κέρδος, θέλησε και θέλει να τη στηρίζει για το πρόσωπο της πόλης, δεν μπορεί όμως να συνεχίσει να κουβαλάει μόνος του αυτό το βαρύ φορτίο, του ονείρου των Δραμινών για διάκριση της ομάδας».

Πηγή http://www.metrosport.gr

panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια