ΑΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ , ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ- Α.Ο.ΜΑΪΣΤΡΟΣ(ΦΩΤΟ)

  Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ακαδημία του Ποντιακού συμμετείχε για άλλη μία χρονιά στον τουρνουά του Ορφέα Ξάνθης με τα τμήματα Τζούνιορ και Προπαιδικό το Σάββατο 2/6 και Μπαμπίνι και Προτζούνιορ την Κυριακή 3/6 αποκομίζοντας τεράστια οφέλη και εμπειρίες για τους μικρούς  αθλητές.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο 2/6 ο Ποντιακός έλαβε μέρος και στο 1ο Ασπίδα Ξάνθης Tournament 2018 με εκπροσώπηση σε τμήμα Τζούνιορ και Προπαιδικό, ενώ την ίδια μέρα υπήρχε και συμμετοχή με Μπαμπινι και Προτζούνιορ στο τουρνουά της Αγίας Μαρίνας στη Μαΐστρος.
 
"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολυπληθή συμμετοχή των παιδιών τους τόσο στις προπονήσεις όσο και στις εκδρομές μας και ειδικά τον τελευταίο μήνα που το πρόγραμμα μας ήταν πολύ βεβαρημένο" αναφέρει το δελτίο τύπου του Α.Ο.Ποντιακός.











 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια