Headlines

Comments

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ


Ασταμάτητος ο Έβρος Σουφλίου μετά τις ανανεώσεις των τριών αρχηγών , Μπάμιο,Πετκίδη, Δουλούδη, συμφώνησε και με Πρεπούδη Θανάση, Ράλλη Απόστολο,Παπαναστασίου Κώστα,Κουτσούλα
Θεόδωρο,Κουρούδη Αλέξανδρο, καθώς και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας , Σοφοτάσιο Δημήτρη,Σιούη Θανάση,Γκότσιο Ηλία,Τσιομπανούδη Ιωάννη και Λαζίδη Δημήτρη, που πέρυσι  ο Σταματάκης  Πασχάλης τους εμπιστεύτηκε σε αρκετούς αγώνες και τα πήγαν περίφημα!!!   

Οι ανακοινώσεις του Έβρου Σουφλίου 
Ανανεώσεων συνέχεια με πέντε ακόμα ποδοσφαιριστες. Πρεπούδης Αθανάσιος, Ράλλης Απόστολος, Παπαναστασίου Κωνσταντίνος, Κουτσούλας Θεόδωρος και Κουρούδης Αλέξανδρος θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Τα παιδιά της ακαδημίας
Σοφοτάσιος Δημήτριος, Σιούης Αθανάσιος, Γκότσιος Ηλίας, Τσιομπανούδης Ιωάννης και Λαζίδης Δημήτριος συνεχίζουν και του χρόνου στον Έβρο. 
Παιδιά των ακαδημιών μας που πέρσι απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και έδειξαν σε όλους την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.


Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by