Headlines

Comments

ΜΕ ΜΑΛΚΟΥΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ -ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ Η ΟΜΑΔΑ

Με δυο ομίλους  θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Β Έβρου σεζόν  2018-19 και ο Α.Σ.ΠΕΠΛΟΣ όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές θα είναι στον Νότιο όμιλο , στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση προς στα σωματεία από την ΕΠΣ Έβρου .
Ο Μαλκούκης Γεώργιος  συνεχίζει  πρόεδρος στον ιστορικό σύλλογο ,καθώς δεν αποκλείεται  κάποια μέλη να αντικατασταθούν η να προστεθούν ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια του σωματείου.
Επίσης ο σύλλογος θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του χωριού που πραγματοποιούνται στις αρχές Αυγούστου. 
Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ  του ΑΣ Πέπλος. 

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ

"Το ΔΣ της ομάδας συνεχίζει με πρόεδρο το Μαλκούκη Γεώργιο. δεν αποκλείεται βέβαια μερικός ανασχηματισμός στα μέλη μιας και πιθανό κάποια μέλη να αντικατασταθούν η να προστεθούν απλά  παραπάνω ως ενεργοί ο σύλλογος επίσης θα συμμετέχει μαζί με τους άλλους συλλόγους του Πέπλου στις εκδηλώσεις αρχές Αυγούστου

και βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές. περιμένουμε την οριστική κατανομή των ομάδων στους 2 ομίλους μιας και πέρυσι τελευταία στιγμή η συμμετοχή στον κεντρικό όμιλο επηρέασε κομμάτι των επερχόμενων μεταγραφών."


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by