ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΡΦΑΝΙΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ


Ο Σερραίος έμπειρος τεχνικός από την Παλαικώμη Σερρών με πλούσιο βιογραφικό είχε αναλάβει και τον Έβρο Σουφλίου το 2015.
Το καλοκαίρι του 1988 ο Μπάμπης  Χρυσοστομίδης είχε πάρει μεταγραφή για τον Μ. Α Ορφανίου που θα έπαιζε στη Δ` Εθνική.
Τριάντα  χρόνια μετά επιστρέφει στο Ορφάνι σε άλλο πόστο.
Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είχε περισσότερες από 103 συμμετοχές στη Β εθνική (με 9 γκολ) με την Καβάλα, τη Νίκη Βόλου, τους Λύκους και την Αναγέννηση Καρδίτσας και 34 συμμετοχές στη Γ εθνική με το Αγερσανί Νάξου και την Κοζάνη.
Ως προπονητής  στον Βισαλτιακό(Δ΄ Εθνική ), στο Άνω Μητρούσι, στη Νέα Ζίχνη(Δ΄ Εθνική), στο Χείμαρρο, στον Απόλλων Παραλιμνίου, στη Δόξα Λιθοτόπου , Οδυσσέα Αναγέννησης, Ορφέα Ελευθερούπολης, Άρη Ακροποτάμου, Έβρος Σουφλίου, Νέστος Χρυσούπολης και πέρσι της Ελπίς Σκουτάρεως καθώς και στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών.

 Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα φιλικά της ομάδας που είναι στις 5/8 με τον Δραβήσκο, στις 8/8 με τους Πιερείς, στις 12/8 εκτός έδρας με Ροδολίβος, στις 14/8 με 1800 ΣΑ, στις 18/8 εντός έδρας με Καμήλα και στις 22/8 εκτός με Φρίξο Πλατανοτόπου.

Η ανακοίνωση της ομάδας
"ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ,Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ".

 ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΥ Μ.Α ΟΡΦΑΝΙΟΥ

 Στο ρόστερ του Μ.Α Ορφανίου την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προσθέθηκαν οι:
Λευτέρης Τοπαλίδης (Τερματοφύλακας)
Θεόδωρος Αναστασιάδης (Τερματοφύλακας)
Χαρίλαος Κονσολίδης (Αμυντικός)
Γιώργος Πετρίδης (Μέσος)
Ιωσήφ Τσιφτελίδης (Μέσος)
Αλμπίν Κοτίλι (Μέσος)
Γιώργος Κουκουτσής (Μέσος)
Γιώργος Παπαδόπουλος (Μεσοεπιθετικός)
Γιώργος Ζαχαριάδης (Επιθετικός)

Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια