Ο ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ !!!

Όπως αναφέρει με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Σκίνδρης  Θεόδωρος (έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Διδυμοτείχου) , κάποια κυρία δημοτική σύμβουλος , χωρίς να την κατονομάσει ,ενοχλείτε  διότι   κοινοποιεί συνεχώς φωτογραφίες στο ίντερνετ  με άσχημες εικόνες της πόλης του Διδυμοτείχου.
Όπως αναφέρει  πάντα ο κος Σκίνδρης  ,η δημοτική σύμβουλος τηλεφώνησε στην υπηρεσία του (είναι στρατιωτικός) και απαίτησε να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μιλάει  και να γράφει δημόσια  κατά της Δημοτικής  Αρχής .   

Η ανάρτηση του ΣΚΙΝΔΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
"Είμαι στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλω ένα γεγονός δημόσια.
Κάποια κυρία Δημοτική Σύμβουλος ενοχλήθηκε διότι ανεβάζω φωτογραφίες για την απαράδεκτη ,τραγική κατάσταση της Πόλης μας που έχουν ρημάξει και τηλεφώνησε στην Υπηρεσία μου και απαίτησε να μου αφαιρεθεί το δικαίωμα να μιλάω και να απευθύνομαι στις συμπολίτισες και συμπολίτες μου,διότι κάνω αντιπολίτευση και δεν την ανέχονται.
Άκου λοιπόν κυρία μου ,ούτε εσύ ούτε κανένας δεν μπορεί να φιμώσει την Δημοκρατία,τη φωνή του πολίτη,καταλαβαίνω την ταραχή σας και τα ποδαράκια σας που έχουν αρχίσει και τρέμουν διότι ο κόσμος πλέον σας βλέπει μερικούς και κάνει εμετό.
Είσαστε για να καταστρέφεται τον τόπο αυτό πλέον και η ώρα σας να απαλλαχθεί πλέον η πόλη από κάτι τέτοιους έχει ημερομηνία λήξεως την 26 ΜΑΙΟΥ 2019.
Αντί λοιπόν να ασκείς κριτική για μένα στην Υπηρεσία μου και να τα έχεις μπερδέψει από την ταραχή σου που θα χάσεις το μέλι ,κοίτα να φύγεις μια ώρα γρηγορότερα για να ξεβρομίσει ο τόπος και από σένα.
Μην μπερδεύεις την εργασία μου,στα βρωμερά σχέδιά σας ,διότι πετυχαίνεις να μου δίνεις περισσότερη δύναμη ακόμα.
Το στόμα και την αλήθεια δεν θα μου το κλείσετε,αποτυχημένα μερικά ανθρωπάκια και αν θέλετε στα ίσα να με αντιμετωπίσετε η εσύ κυρία μου η όποιος άλλος η πλατεία στην διάθεσή σας ενώπιον των πολιτών!! "

 panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια