ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Ο ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ!!! - tvthrakiotis

Breaking News

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Ο ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Τρία πρωταθλήματα ένα κύπελλο τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΄Έβρου με τα χρώματα της Α.Ε.Διδυμοτείχου   αλλάζει στρατόπεδο ο 32χρονος  Χρήστος Γιαννόπουλος  και από
τα πράσινα ντύνεται στα μπλε για λογαριασμό του ιστορικού Έβρου Σουφλίου ,που μετά από τρία χρόνια μακριά από τη Γ εθνική κατηγορία  ο "ΈΒΡΟΣ" βάζει στόχο για γρήγορη επιστροφή!!!  

Η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου
"Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού Χρήστου Γιαννόπουλου από την ΑΕ Διδυμοτείχου. Ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ της Α' Έβρου και αρχηγός της ομάδας της ΑΕΔ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Γ' Εθνική κατηγορία και θα είναι από τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειας μας για την επιστροφή του Εβρου εκεί που ανήκει δηλαδή στην κορυφή, Καλώς ορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Έβρου και του ευχόμαστε να είναι υγιής ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Συνεχίζουμε.."

 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια