ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Εθνικός  Αλεξανδρούπολης είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον ποδοσφαιρικό Έβρο στη Γ εθνική κατηγορία τη σεζόν 2018-19 .
 Με ανακοίνωση της η διοίκηση  ενημέρωσε ,τους προπονητές της ανδρικής ομάδας Παπαράδης Αθανάσιος- Φλώρος Μιχάλης , προπονητής τερματοφυλάκων Αλέξης Τσίπτσιος, και γυμναστής ο Κώστας Σταυρουλακάκης.
Επίσης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με έντεκα  ποδοσφαιριστές 
 Νίκο Γκαϊδατζη -Μάκη Τσαπάνη -Περικλή Καρακασίδη -Κώστα Λίτσιο -Γιάννη Δορουγιδένη -Σάκη Μπαμπλή -Γιάννη Γκουντενούδη -Δήμο Τζελέπη -Χριστόφορο Τσαχιρίδη -Γιώργο Μαρασλή -Σεβαστό Γκαβανόζη.

Η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού 
Σε ένα αβέβαιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον,αυτό της Γ'Εθνικής και όχι μόνο,ο σύλλογος μας συνεχίζει να βάζει γερές βάσεις για το μέλλον του συλλόγου και του ποδοσφαίρου στον Έβρο.
 Έτσι, στο τιμόνι της αντρικής ομάδας θα παραμείνουν και αυτή την χρονιά ο Αθανάσιος Παπαράδης & Μιχάλης Φλώρος,Προπονητής τερματοφυλάκων ο Αλέξης Τσίπτσιος και προπονητής φυσικής κατάστασης ο Κώστας Σταυρουλάκης. 
 Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: 
-Νίκο Γκαϊδατζη -Μάκη Τσαπάνη -Περικλή Καρακασίδη -Κώστα Λίτσιο -Γιάννη Δορουγιδένη -Σάκη Μπαμπλή -Γιάννη Γκουντενούδη -Δήμο Τζελέπη -Χριστόφορο Τσαχιρίδη -Γιώργο Μαρασλή -Σεβαστό Γκαβανόζη 
Προπονητής της ομάδας Κ 20 θα παραμείνει ο Ευάγγελος Καραπαναγιώτης. 
 Έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την στελέχωση της ακαδημίας μας με τους Ιωάννη Βεζάζη ,Ιωάννη Λαμπίδη και Δημήτρη Αποστολίδη
. Επίσης την Δευτέρα 17-07-2018 στο Ramada Plaza ξεκίνησε η εκπαίδευση των προπονητών μας ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και φιλοδοξίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. 
 Δόθηκαν στη κυκλοφορία τα εισητήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς (2018-2019) για την Γ'Εθνική. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6936742806. Η τιμή ανέρχεται στα 50€. 

panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια